Witam sie i ja poniedzialkowo

MINISIA gratuluje wejscia w 9 miesiac Ja tez juz chce

CZARNA ciesze sie ze corci podobal sie bieg no i wynik bardzo fajny

ANTUANET fajnie ze niedziele spedziliscie fajnie.
U mnie tez dzis pogoda barowa wiec moze tez zaczne cos dla malenstwa prasowac bo jeszcze nie zaczelam ale znajac mnie to nie zaczne bo ja do prasowania mam 2 lewe rece wrrrrrrrrrrrr

BLONDI wiesz co ja na twoim miejscu zadzwonilabym dzis do wujka i zobaczyla co on ci powie.Zadzwon tez na uczelnie i zapytaj sie moze tak jak chcesz o przelozenie tych egzaminow i moze zapytaj sie jeszcze co by bylo gdybys teraz wyladowala w szpitalu czy by ci cos grozilo ze nie zaliczysz teraz tych egzaminow ????Moze wlasnie jakbys byla w szpitalu to wtedy by przymkneli na to oko i by ci przelozyliJesli tak to spokojnie moglabys isc dzis do lekarza i zobaczysz co ci gin powie A moze wcale szpital ci nie grozi i bylabys w domu w lozku Tylko leki by ci przepisal Ja nie wiem czemu ty innych lekow nie masz na to stawianie sie brzuszka bo cos za czesto to jest u ciebie

Przeciesz sa na to leki a nie tylko nospa ????A jak nawet bylabys w szpitalu to jesli dobrze pamietam egzamin masz za tydzien we wtorek jakis chyba pierwszy wiec do tego czasu juz bys wyszla a w szpitalu smialo bedziesz mogla sie uczyc

Ja tez bylam w podobnej sytuacji czy klasc sie do szpitala czy nie ale jednak poszlam na 3 dni i nie zaluje Dostalam leki i jakos sie to od szpitala poprawilo

Asiu prosze przemysl to jeszcze bo serio wazniejsze jest zdrowie Rafalka Ale rozumiem ze go normalnie czujesz ????
A to ze twoja mama miala podobnie to juz jest jakis trop ale wiesz kazdy przypadek jest indywidualny wiec nie lekcewaz sobie tego kochana

GOSIU wspolczuje ze twoj M musial zas jechac na caly tydzien ???????
A on tak zawsze bedzie jezdzil czy sie to jeszcze zmieni ??????
Ja wczoraj obejzalam Skazanego i poszlam po nim o 21 odrazu spac bo strasznie spiaca bylam bo wczesniej pol nocy nie spalam przez M wiec dzis musialam sie wyspac

O 4,30 mialam pobudke ( oczywiscie wczesniej tez o 1 sie obudzilam na siusiu a pozatym burza sie rozpetala i sie obudzialm przez grzmoty

)przez komara i polowalam na niego przy zapalonym swietle chyba z pol godziny ale nie zlapalam go

Jak sie polozylam to mamie i M zaczely dzwonic budziki wiec juz tak od 4,30 nie spie ale teraz ide sie polozyc Do pozniej mamuski