reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Dzieki dziewczyny. ja wiem ze macie racje ale niestety naprawde nie moge tak zrobic...jesli by mnie teraz polozyli to moge studia od nowa pewnie zaczynac- moj dziekan twierdzi ze ciaza to nie choroba i nie chcial mi pomoc ostatnio jak musialam miesiac w domu lezec jak mialam zagrozona- nie chodzilam miesiac na cwiczenia i babka mnie z listy skreslila, a on chcial mnie ze studentow skresli i nie docieralo do niego to ze w ciazy mozna miec problemy... .a to sie dzieje nie od dzis, wiec ja zaczekam jeszcze do tego USG, a wujka jutro zapytam przez tel.

Przed chwila z kolezanka rozmawialam na ten temat i mamy plan.jutro dzwonie do dziekanatu wstepnie pytac o to czy w razie czego dadza mi urlop jesli teraz nie zdam tych egzaminow tylko np w czerwcu, a we wtorek spotkam sie dziekanem bo jakby tego bylo malo to mam z nim egzamin:wściekła/y::baffled:i bede mu plakac tam najwyzej ze sama jestem i wogole jaka jest sytuacja...moze jakies serce ma....mam nadzieje i jakby sie zgodzil to lece do lekarza od razu.a jak nie to w piatek.
a ja juz dzisiaj pierdziele ta nauke bo znowu zasnac nie bede mogla:-(
ech...jeszcze tylko jakies 2 tygodnie i mam nadzieje ze juz bede w domku z mama i ta masakra sie skonczy.i bede czekac z usmiechem na twarzy na Rafalka:tak:
--------------------------------------
a przed chwila zadzwonilam do mamy i powiedzialam o tym dretwieniu i mowila ze ona tak miala w obydwu ciazach, bo dziecko uciskalo na jakies tetnice.no i ze miala tak ponad miesiac i na koncu chodzila juz zawsze z taka dluga parasolka zeby miec sie w razie czego na czyms oprzec.
a ja wklasnie meliske pije bo takiego nerwa mam ostatnio ze podejrzewam ze znowu bym nie zasnela.

Ostatnia edycja:
cześć Mamusie!!!!
Jak w poprzedni poniedziałek, dzisiaj rowniez pobudka o 5, kawa, serek z M. i powiozlam go do pracy... Wczoraj go nerwy wieczorem nosiły, że jedzie kolejny tydzień w delegacje i nas zostawia.... POtem go jakoś "udobruchałam" i wzięliśmy się za film. Sens skonczyl się po 11... A rano fajnie... Budzik dzwoni, a ja do Piotra: To już 5??? :laugh2: Normalnie ani razu się nie zbudzilam w nocy nawet na siusiu:laugh2: (to pewnie zasluga śledzi:laugh2:)!!!!

Blond, trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie Twoich próśb:laugh2::tak: Uda się!!!!
Milego dnia Drogie Mamusie :tak::tak::tak:

Witam poniedziałkowo:-)
I kolejny tydzień za nami, ale ten czas leci:szok:

Ja tez juz chce!!!!!!!!!!!!!!:-p
Antuanet zadowolona zadowolona. podobno była 301 na 1200 uczestników:)))) ale kto to wie:))))
czarna79 to niezły wynik:-) Gratulacje dla niej...
Przed chwila z kolezanka rozmawialam na ten temat i mamy plan.jutro dzwonie do dziekanatu wstepnie pytac o to czy w razie czego dadza mi urlop jesli teraz nie zdam tych egzaminow tylko np w czerwcu, a we wtorek spotkam sie dziekanem bo jakby tego bylo mało to mam z nim egzamin
blond_20 trzymam kciuki, żeby ten dziekan okazał Ci zrozumienie, i pomyślnie dla Ciebie wszystko się zakończyło:-)
Ja już od 5 nie śpię, synek kopie...Posprzątałam w kuchni, pogoda chyba jakaś cienka dzisiaj będzie bo od rana pochmurno.:dry: Chyba wezmę się za prasowanie...
Miłego dzionka.:-)

Witam sie i ja poniedzialkowo :tak:
MINISIA gratuluje wejscia w 9 miesiac Ja tez juz chce:zawstydzona/y:
CZARNA ciesze sie ze corci podobal sie bieg no i wynik bardzo fajny :tak:
ANTUANET fajnie ze niedziele spedziliscie fajnie.
U mnie tez dzis pogoda barowa wiec moze tez zaczne cos dla malenstwa prasowac bo jeszcze nie zaczelam ale znajac mnie to nie zaczne bo ja do prasowania mam 2 lewe rece wrrrrrrrrrrrr:crazy:
BLONDI wiesz co ja na twoim miejscu zadzwonilabym dzis do wujka i zobaczyla co on ci powie.Zadzwon tez na uczelnie i zapytaj sie moze tak jak chcesz o przelozenie tych egzaminow i moze zapytaj sie jeszcze co by bylo gdybys teraz wyladowala w szpitalu czy by ci cos grozilo ze nie zaliczysz teraz tych egzaminow ????Moze wlasnie jakbys byla w szpitalu to wtedy by przymkneli na to oko i by ci przelozyliJesli tak to spokojnie moglabys isc dzis do lekarza i zobaczysz co ci gin powie A moze wcale szpital ci nie grozi i bylabys w domu w lozku Tylko leki by ci przepisal Ja nie wiem czemu ty innych lekow nie masz na to stawianie sie brzuszka bo cos za czesto to jest u ciebie :crazy:Przeciesz sa na to leki a nie tylko nospa ????A jak nawet bylabys w szpitalu to jesli dobrze pamietam egzamin masz za tydzien we wtorek jakis chyba pierwszy wiec do tego czasu juz bys wyszla a w szpitalu smialo bedziesz mogla sie uczyc :tak:Ja tez bylam w podobnej sytuacji czy klasc sie do szpitala czy nie ale jednak poszlam na 3 dni i nie zaluje Dostalam leki i jakos sie to od szpitala poprawilo :tak:Asiu prosze przemysl to jeszcze bo serio wazniejsze jest zdrowie Rafalka Ale rozumiem ze go normalnie czujesz ????
A to ze twoja mama miala podobnie to juz jest jakis trop ale wiesz kazdy przypadek jest indywidualny wiec nie lekcewaz sobie tego kochana :tak:
GOSIU wspolczuje ze twoj M musial zas jechac na caly tydzien ???????
A on tak zawsze bedzie jezdzil czy sie to jeszcze zmieni ??????

Ja wczoraj obejzalam Skazanego i poszlam po nim o 21 odrazu spac bo strasznie spiaca bylam bo wczesniej pol nocy nie spalam przez M wiec dzis musialam sie wyspac :tak:O 4,30 mialam pobudke ( oczywiscie wczesniej tez o 1 sie obudzilam na siusiu a pozatym burza sie rozpetala i sie obudzialm przez grzmoty :baffled:)przez komara i polowalam na niego przy zapalonym swietle chyba z pol godziny ale nie zlapalam go :crazy:Jak sie polozylam to mamie i M zaczely dzwonic budziki wiec juz tak od 4,30 nie spie ale teraz ide sie polozyc Do pozniej mamuski :tak:

A ja w weekend byłam u rodziców.Dobrze jest się tak pobyczyć i nie myśleć o obiadkach tylko wszystko podane na gotowo :) no a dziś 35 tydzień czas zacząć...juz coraz bliżej do spotkania z Maciusiem.Chciałabym żeby ten czas płynął szybciej.Miłego dzionka dziewczynki:)

blondoj uważaj na siebie i nieprzemeczaj się nad książkami, nie wiem jak u was, ale u nas na dziekana miały duzy wpływ babki z dziekanatu, może z nimi postaraj się pogadac przez telefon
justyneczka ale masz talent, sliczne
czarna padało???
minisia w niedziele ty tyle zrobiłaś, ja zawsze zostawiam na tydzień. Gratuluje 9
dorotka dobrze ze masz lepszy humor. nam na Sr i lekarz zawsze mówi ze 2 tyg w jedną lub w drugą TP, czyli my między 10.10 a 7.11, może uda nam sie nie w listopadzie
gosia zmiękł, nie byliśmy u teściów na obiedzie, odkurzył pokój, sam z siebie

Dziś już normalnie. M jedzie do Wrocka na poprawke laserem tej reki, jak ja bym chciała pojechac, ale nie wysiedze prawie 2 godzin w aucie. Ja namoczyłam rzeczy białe w sodzie, plamy potraktowane waniszem, czekam by puścić pralke aż przejdzie zmywarka. Dzień zapowiada się ładny.
Wczoraj poprzysypiałam popołudniu, potem pojechaliśmy na winobranie do ZG, zaliczyłam gofra i wate cukrową oraz koncert Budki Suflera. Myślalam ze zajade do szpitala, ale wczoraj pracował do póżna w terenia, a ja musze tam swoje leki odebrać.

reklama
Witam się i ja z rana.
A ja w nocy wstawałam i wstawałam - duszno mi było strasznie.
O 2:30 widziałam gdzieś daleko jak się błyska a po 4.00 zaczęła się burza u nas.
Pogrzmiało parę razy, popadało i ... poszło.
Zaraz lecę oddać cenny płyn do analizy i po bułeczki :-D

No i nowy tydzień się zaczyna.

Do góry