reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Ehh, nadrabiam zaległości z całego dnia-ale naskrobałyście:-)
Tak więc jutro na śniadanie mamy naleśniki, choć podejrzewam że mąż jeszcze dzisiaj je spróbuje

blond_20 współczuję tych sms-ów, czasami takie sms-y gorzej działają na nerwy niż nawet widok danej osoby.
dorota123456789 cieszę się że Twój M wcześniej wraca, i jakoś się dogadujecie. Oby tak dalej, trzymam kciuki. A 11 tostów...ehhh podziwiam:-)
Ja dziś znów cały dzień poza domem, byliśmy z M na zakupach w makro. Kupiłam "dzieciowate" proszki do prania,pampersy, chusteczki nawilżone, jakieś tam inne pierdołki
. Potem byliśmy na działeczce, u moich rodziców po drodze( na pizzy domowej roboty) i u teściowej. Tak więc niedawno wróciliśmy do domu.Jestem padnięta. Jutro biorę się za pranie Kubusiowych rzeczy, oby tylko pogoda dopisała.:-) Czas na seriale.:-)
czarna79 a czytałaś na innych forach może opinie o tym wózeczku? Dobrze Ci wyszło z tymi ubrankami,oby tylko doszły w komplecie.A ja wyhaczyłam fajniutki wozeczek na allegro tylko niestyty nie ma na jego temat zadnyc h opini bo holenderski, a najbardziej interesuje mnie waga(( a baba tez nie wie dokładnie:-(
A dzis dzwoniła moja sis ze chyba jednak znalazły sie te ubranka co mi obiecałaCzeka na przesyłke i jezeli okaze sei ze to faktycznie te to zaraz mi przesle
ale supcio:-)
justyneczka zapraszam na naleśniki z serem, jabłkami i brzoskwiniami. Teściowa nasmażyła, a ona jak zwykle nie ma umiaruMam ochote na naleśniki z serem ale nie ma mi ich kto zrobić ;-) nie lubie stać przy patelni.

ppatqa i zrozumiał Twój M różnicę między pajacem i śpiochami? Bo mój do tej pory wszystko tak samo nazywa.A ja poszłam po kanie, które wypatrzyłam w sobote, ale były jszcze pozamykane i zonk, zastałam same korząki. Przed chwilą dzwonił M i pytał czym się różnią spiochy od pajacykąw, więc chyba coś kupi Kamilkowi.

blond_20 współczuję tych sms-ów, czasami takie sms-y gorzej działają na nerwy niż nawet widok danej osoby.

dorota123456789 cieszę się że Twój M wcześniej wraca, i jakoś się dogadujecie. Oby tak dalej, trzymam kciuki. A 11 tostów...ehhh podziwiam:-)
Ja dziś znów cały dzień poza domem, byliśmy z M na zakupach w makro. Kupiłam "dzieciowate" proszki do prania,pampersy, chusteczki nawilżone, jakieś tam inne pierdołki

mirabelka73
Październikowe mamy'08
Aniaaa i pozostałe kochane pierworódki, ja też pamiętam ten lęk i obawy z pierwszej ciąży ale będzie dobrze, poradzicie sobie :-) pamiętam że jak Seba już był na świecie to cały czas na coś czekałam - na pierwszy spacer, pierwszy świadomy uśmiech, przekręcanie się, trafianie stópką do buzi, chwytanie zabawek i każda nowa umiejętność pomagała mi znieść trudniejsze chwile
minisia moja znajoma odstawiła fenoterol w 36 tc ale przenosiła i urodziła 10 dni temu, 5 dni po terminie
idę jutro na usg, zobaczymy czy dobrze mi się wydaje że główka na dole, a i jeśli dziubuś będzie przodem i nie będzie się zasłaniać to może uda się zdjęcie 4D zrobić
minisia moja znajoma odstawiła fenoterol w 36 tc ale przenosiła i urodziła 10 dni temu, 5 dni po terminie
idę jutro na usg, zobaczymy czy dobrze mi się wydaje że główka na dole, a i jeśli dziubuś będzie przodem i nie będzie się zasłaniać to może uda się zdjęcie 4D zrobić
Słonko pamietaj jak bedziesz chciała gdzies sie wyzalic my tu JESTEŚMY!!!!!hehe, minęła 1000-czna strona, a my jeszcze w dwupakach
Mam doła.
Ostrego.
Takiego z wykrzywioną gębą.
I smutkiem w oczach.
Kuźwa, chciałabym się zapaść pod ziemię......
no comments, please....
No jak pracowicie. Co do lisci nikt nie mówi ze zaszkodziDostałam same zmielone licie malinw duzej torebce...ponoć można też sobie nasiadówki 20 minutowe robic. Spórbować nie zaszkodzi;-)
Zrobiłam pranko, posprzątałam i uzupełniłam pamiętnik mamy oczekującej dziecko - czyli wszystkie zaległosci nadrobione
Poćwiczyłam na piłce i zjadłam rybki w zalewie meksykanskiej hehehe i nawet humorek dopisuje.

Kurde ja nie wiem dlaczego tak sie to dzieje:-my tu wszystkie w tej sprawie do Czarnej uderzalysmy ale jak na razie nic sie nie dzieje bo chyba osoba odpowiedzialna za to jest na jakims urlopie:-(i to dosyc dluuugo, bo ja dalej nie mam dostepu mimo ze jestem tu ponad 2 miesiace i zasypuje Was durnymi poematami na temat M...szczegolnie dzisiajprzy okazji przepraszam
![]()
Niech pisze do mnie ta która jeszcze nie ma wtedy uderze zbiorowo

Super GratulujeMój maluszek zapowiada się na 24 października. Nie wiem czemu, ale cały czas mam głupie wrażenie, że urodzę o wiele wcześniej.
WOW ktos chce sie wepchnąć w kolejkeA ja zajadam sobie ryz z bialym sosikiem:-)
Dzis odstawilam fenoterol niech sie dzieje co ma dziacmialam odlozyc 15 a zrobilam to dzis poniewaz juz zaczal sie 9 m-c z Matim tak zrobilam a i tak sie urodzil po terminie
i to wywolywany.Mialam wlasnie wziasc tabletke a nie wzielam. No to zobaczymy. Zreszta lekarz powiedzial ze jak odloze to marne sznse ze zaraz urodze bo to nieliczne przypadki
![]()

Buziam Kasia buziam. Obiecuje ze dzis albo jutro troche nadrobie i wpadne na szpiegi do wasHej dziewczyny:-)
sorki za wtręt...
Czarna79 a Ty co tak zniknęłaś z naszego Grudnia, co?
wracaj do nas czasami
BUZIAKI![]()

Anetko ja mam takie zboczenie ze zanim cos kupie (wiekszego) to duzo czytam i szukam opini ale tu niestety
nici nic nie było. Ale wózio juz został wylicytowany
Aniaaaa ja tez sobie niewyobrazam i nadal do mnie niedochodzi ze poraz kolejny zostane mamusia. Kazda ciąża, poród a potem wychowanie bardzo sie od siebie różniły. Teraz mnie strasza ze przewaznie chłopcy ciezej sie rodzi

A ja jestem dzis jakas taka spokojna wewnętrznie i jakos tak inaczej patrze no wszytko dookoła

Ostatnia edycja:
Czarna rozbawilas mnie tym wepchnieciem w kolejke
) to nie specjalnie ale juz naprawde brzusio mi ciazy i chce byc po
) Wlasnie wzielam kapiel i nawet nie umiem sobie nog wydepilowac przez brzusio
)
Wiesz pozwolilam sobie przeczytac Twoja relacje z porodu Lauruni rewelacja!!!tez tak chce a swoja droga (podobnie jak Ty w dniu porodu)wlasnie dzis czuje jakby mala napierala na dol brzucha co strasznie ciagnie do dolu a sam brzuch mam taki twardy i mam wrazenien ze zaraz peknie !!
Ale mowie nie boje sie odstawic fenoterolu bo wiem ze i tak pewnie przenosze
(
Wiesz pozwolilam sobie przeczytac Twoja relacje z porodu Lauruni rewelacja!!!tez tak chce a swoja droga (podobnie jak Ty w dniu porodu)wlasnie dzis czuje jakby mala napierala na dol brzucha co strasznie ciagnie do dolu a sam brzuch mam taki twardy i mam wrazenien ze zaraz peknie !!
Ale mowie nie boje sie odstawic fenoterolu bo wiem ze i tak pewnie przenosze
hehe byłaś na Grudniu06
)))))
Ja oczywiscie zartowałam z tym wepchnieciem w kolejke
Dla mnie jak ktos wskoczył w 9 miesiac to tak jakby juz był w terminie
nie wiem dlaczego ale dla mnie wizja porodu jest je szcze bardzo dalekaaaaa może jak pierwsza nasza pazdziocha sie rozpakuje jakos bardziej realnie bede na to patrzec

Ja oczywiscie zartowałam z tym wepchnieciem w kolejke

nie wiem dlaczego ale dla mnie wizja porodu jest je szcze bardzo dalekaaaaa może jak pierwsza nasza pazdziocha sie rozpakuje jakos bardziej realnie bede na to patrzec

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PPATQA i co M kupil cos dla Kamilka ????????;-)
ANTUANET udane zakupki;-)I dzieki za kciuki
CZARNA fajnie ze jestes dzis taka spokojna
Ja tez dzis mam o wiele lepszy nastroj niz ostatnio Jak sobie przypomne jaka bylam przygnebiona przez 2 dni to az mi slabo Jak ja nie lubie byc przygnebiona wrrrr
Ja juz po serialach i M juz w domu
Pogadalam sobie z przyjaciolka 25 min przez tel bo moja mama ma usluge w tel darmowe minuty do 3 osob i ja mam od niej minuty do Izy
Ona ze swoim M jeda jutro na Korfu taka wyspa w Grecji Fajnie im
Jada tam na podroz poslubna;-)
Moja mala sie rozruszala ale sa to bardziej przeciagania i wyciagania niz kopniaki ale ja uwielbiam obserwowac i czuc jak mi sie kulka w brzuchu podnosi Na szczescie narazie w zebra mnie nie kopie bo nie bola
ANTUANET udane zakupki;-)I dzieki za kciuki
CZARNA fajnie ze jestes dzis taka spokojna
Ja tez dzis mam o wiele lepszy nastroj niz ostatnio Jak sobie przypomne jaka bylam przygnebiona przez 2 dni to az mi slabo Jak ja nie lubie byc przygnebiona wrrrr

Ja juz po serialach i M juz w domu

Moja mala sie rozruszala ale sa to bardziej przeciagania i wyciagania niz kopniaki ale ja uwielbiam obserwowac i czuc jak mi sie kulka w brzuchu podnosi Na szczescie narazie w zebra mnie nie kopie bo nie bola

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam we wtorek :-)
Ja jak zwykle wstalam do M jak szedl do pracy a teraz rozmawiam na GG z kolezanka i nie moge isc spac dalej heheh
W nocy jakos przespalam sobie i nawet jakas wyspana jestem :-)
Zjadlam juz pol rogalika z maslem ale ide sie jeszcze polozyc co bede robila tak wczas ?
Moja mala w nocy jest grzeczna ciekawe jaka bedzie jak sie urodzi Teraz zaczela sie ruszac :-)
MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI :-)
Ja jak zwykle wstalam do M jak szedl do pracy a teraz rozmawiam na GG z kolezanka i nie moge isc spac dalej heheh
W nocy jakos przespalam sobie i nawet jakas wyspana jestem :-)
Zjadlam juz pol rogalika z maslem ale ide sie jeszcze polozyc co bede robila tak wczas ?
Moja mala w nocy jest grzeczna ciekawe jaka bedzie jak sie urodzi Teraz zaczela sie ruszac :-)
MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI :-)
Podziel się: