dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorotko napisałam co cos na zamknietym
Dzieki zaraz przejze ta strone

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dorotko napisałam co cos na zamknietym

Kaka herbatka nic nie daje idz do zielnego po typowe liscie)
Ppatqo dzwonilam do biura obslugi klienta i powiedzieli mi ze oni mogliby zablokowac mi ten jego nr jakbym miala tel na abonament...ale ze mam w mixie to nie moga mimo ze moj tel ma taka funkcjea numeru jeszcze kurcze nie moge zmienic:-(15 doladowan mi do konca zostalo....czyli jakies 3 miesiace u mnie...:-(ale tak mysle czy nie kupic jakiegos startera w simplusie i go uztwac, a tamten odlozyc na jakis czas i doladowywac co miesiac. moze wtedy jak zabaczy ze nie dochodza jego smsy i dodzwonic sie nie moze to pomysli ze zmienilam na zawsze...ale zamotalam znowu
co o tym myslicie?zanjomi beda miec moje 2 numery- stary i nowy ale tamten bede tylko uzywac jako zastepczy do wydzwaniania....

z ktorym bylam miesiac...wiec do M pale sie ale z nienawisci i to wlasciwie od poczatku prawie
.wiec juz 6 razy ja pralam i dalej smierdzi. chyba musze ja jednak wywalic i to szybko. tylko ze teraz jest mokra
nawet glupia poduszka przeciwko mnie...
my tu wszystkie w tej sprawie do Czarnej uderzalysmy ale jak na razie nic sie nie dzieje bo chyba osoba odpowiedzialna za to jest na jakims urlopie:-(i to dosyc dluuugo, bo ja dalej nie mam dostepu mimo ze jestem tu ponad 2 miesiace i zasypuje Was durnymi poematami na temat M...szczegolnie dzisiajWESOLUTNA moze uderz do CZARNEJ :-)
przy okazji przepraszam