Blond - myślę, że powinnaś mimo wszystko udać się do lekarza... siłą nikt Cię do szpitala nie zawiezie, a przynajmniej będziesz wiedziała czy coś się dzieje poważnego czy nie... Może jakieś leki wystarczają i będziesz mogła w spokoju pójść na egzaminy ... a uczelnią nie przejmuj się tak !! myślę, że będzie dobrze !! Szczególnie jeżeli to nie jest 1 rok !! Trzymaj się Kochana i głowa do góry !! a M się nie przejmuj.... on jest jakiś niepwoażny, że zawraca Ci ciągle głowe i tlko masz dodatkowe nerwy przez niego ...
A u nas leje od rana, ale jestem przeszczesliwa... wreszcie jest chlodniej !! dzisiaj mam w lanac zabrac sie za dalsze zakupy dla mnie do szpitaa Szymusia
Nie odzywalam sie wczoraj caly dzien gdyz moja siostra wrocila po prawie 2 miesiacach nieobecnosci.:-)
Ppatqa - ja mam dokładnie tak samo !! nie potrafie zjeść dużo naraz... nawet nie tyle, że dużo, ale normalnej porcji jaką jadałam wcześniej!! w momencie jestem przejedzona... za to jem znacznie częściej niz wcześniej ....ja nie potrafie zjeśc normalnej porcji naraz, ale ciagle cos podjadam, teraz wate cukrową z wczoraj,
.
A u nas leje od rana, ale jestem przeszczesliwa... wreszcie jest chlodniej !! dzisiaj mam w lanac zabrac sie za dalsze zakupy dla mnie do szpitaa Szymusia