dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorotko napisałam co cos na zamknietym
Dzieki zaraz przejze ta strone

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dorotko napisałam co cos na zamknietym

Kaka herbatka nic nie daje idz do zielnego po typowe liscie)
Ppatqo dzwonilam do biura obslugi klienta i powiedzieli mi ze oni mogliby zablokowac mi ten jego nr jakbym miala tel na abonament...ale ze mam w mixie to nie moga mimo ze moj tel ma taka funkcjea numeru jeszcze kurcze nie moge zmienic:-(15 doladowan mi do konca zostalo....czyli jakies 3 miesiace u mnie...:-(ale tak mysle czy nie kupic jakiegos startera w simplusie i go uztwac, a tamten odlozyc na jakis czas i doladowywac co miesiac. moze wtedy jak zabaczy ze nie dochodza jego smsy i dodzwonic sie nie moze to pomysli ze zmienilam na zawsze...ale zamotalam znowu
co o tym myslicie?zanjomi beda miec moje 2 numery- stary i nowy ale tamten bede tylko uzywac jako zastepczy do wydzwaniania....

z ktorym bylam miesiac...wiec do M pale sie ale z nienawisci i to wlasciwie od poczatku prawie
.wiec juz 6 razy ja pralam i dalej smierdzi. chyba musze ja jednak wywalic i to szybko. tylko ze teraz jest mokra
nawet glupia poduszka przeciwko mnie...
my tu wszystkie w tej sprawie do Czarnej uderzalysmy ale jak na razie nic sie nie dzieje bo chyba osoba odpowiedzialna za to jest na jakims urlopie:-(i to dosyc dluuugo, bo ja dalej nie mam dostepu mimo ze jestem tu ponad 2 miesiace i zasypuje Was durnymi poematami na temat M...szczegolnie dzisiajWESOLUTNA moze uderz do CZARNEJ :-)
przy okazji przepraszam