reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

A ja jakaś niespokojna jestem.Mój Bąbelek mniej sie ostatnio rusza.Może mu po prostu jest już ciasno.Spać w nocy nie mogę,może teraz usnę chociaż na godzinkę.

reklama
witam wtorkowo:-)
dorotka cieszę się że nocka przespana:-) a jak tam relacje z M?
lilunia83 współczuję bezsennych nocy, ja to śpię jak zabita:zawstydzona/y:
Ja już nastawiłam Kubusiowe rzeczy do prania, teraz wcinam naleśnika i kawkę piję. Dzisiaj chyba wreszcie wezmę się za prasowanie:-p bo wczoraj nic z tego nie wyszło. W kuchni już ogarnięte, mieszkanko też:-) Miłego dzionka.

A ja wyspałam się dziś - pogoda sprzyjała bardzo.
Teraz poleguję sobie po szybkim śniadanku.
Muszę na pocztę skoczyć - poprosiłabym AM ale chyba już nie lata :-p;-)

Miłego dzionka.

A ja jakaś niespokojna jestem.Mój Bąbelek mniej sie ostatnio rusza.Może mu po prostu jest już ciasno.Spać w nocy nie mogę,może teraz usnę chociaż na godzinkę.

Pospij sobie pospij.A ruchami sie nie martw za bardzo najwazniejsze ze wogole czujesz Moja mala wczesniej szalala calymi dniami a teraz od jakiegos czasu tez ma leniwsze dni ale sie rusza Nasze malenstwa maja mniej miejsca i dlatego mniej je czujemy:rofl2:

ANTUANET ja widze ze ty ranny ptaszek jestes Juz tyle zrobilas do 8 rano :rofl2:
Wiec tak z M od niedzieli wysmienicie ( choc wiem ze to pewnie wiecznie trwac nie bedzie juz nie jestem taka naiwna jak kiedys )Ale pisalam wam ze zawarlismy pewien uklad i zobaczymy jak to bedzie a chodzi o to ze ja sama wiem ze tak robilam ale zabardzo zawsze M trulam aby nie pil.
Jak np gadalismy przez tel w ciagu dnia jak M byl w pracy to ja zazwyczaj mowilam PAMIETAJ NIE PIJ lub BADZ TRZEZWY :baffled:
I umowilismy sie ze ja mu nie bede nic juz takiego mowila i serio sie staram choc z przyzwyczajenia wczoraj jezyk mnie swierzbil ale nic takiego nie mowie.Bo wiecie ja tez nie lubie jak mnie ktos cos non stop mowi i truje i truje Ja i chyba duzo innych ludzi i w tym moj M mamy tak ze czym wiecej nam sie czegos zabrania tym czesciej robimy na przekorWiec umowilismy sie ze ja mu nic nie przypominam a on nie pije ;-)Ale oczywiscie czas pokaze

MADZIU a jakie plany na dzis ??????

Ja polezalam godzinke ale nie zasnelam teraz grzeje sobie parowke i bede jadla ;-)
BLOND 3 mam kciuki za egzamin i oczywiscie czekamy tu na Ciebie :tak:
POWODZENIA

Witam i ja z rana,
pogoda się nam robi ładna, a wczoraj tak lało, oby upału nie było, bo słonko nie przeszkadza. :-)
Mam dziś plan popracować troszkę. Meblościankę muszę uporządkować, bo jak nowe meble przywiozą to nie dam rady o raz wszystkiego poprzenosić, no i jakieś pranko, prasowanko.
Ale na razie lenia mam i muszę troszkę poleżeć ;-):-p:-pWięc zaliczę lekturkę na BB i biorę się do dzieła!
Papatki

czesc dziewczyny w kolejny dzień

u mnie noc po starmu, wstawanie milion razy, nic nowego. Budzizły mnie jakieś skurcze ale nad ranem sie rozeszło. Dziś Rob jest 200km ode mnie w trasie wiec lepiej żeby teraz nic sie nie działo...
Moja księżniczka sie budzi, ide ją wycałować. Miłego dnia kobietki.

Dziewczyny pisze szybciutko bo 1 reka trzymam wyswietlacz a 2 pisze.Lece zaraz na uczelnie załatwic papiery.Trzymajciie sie.Dziekuje za nr.Czarna ja sie zgłaszam o ten dostep do zamknietego.Buski

Witam i ja z rana,
pogoda się nam robi ładna, a wczoraj tak lało, oby upału nie było, bo słonko nie przeszkadza. :-)
Mam dziś plan popracować troszkę. Meblościankę muszę uporządkować, bo jak nowe meble przywiozą to nie dam rady o raz wszystkiego poprzenosić, no i jakieś pranko, prasowanko.
Ale na razie lenia mam i muszę troszkę poleżeć ;-):-p:-pWięc zaliczę lekturkę na BB i biorę się do dzieła!
Papatki

WANILIA ja mam nadzieje ze ty nie bedziesz sama tego przenosic ??????:szok:
Milej pracy ale uwazaj na siebie:tak:

Ja zjadlam sniadanie ale dzis bylo normalne sniadanie czyli parowka ,pol bulki,3 tosty winogrona i batonika;-)
Teraz was czytam i patrze na dzien dobry tvn

reklama
Do góry