reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Słowa, słówka, teksty, tekściki...

no i ja moge wreszcie cos napisac ... nie oznacza to ze mala milczy ... wrecz przeciwnie ... gada non-stop ... buzia jej sie nie zamyka :)

ale od kilku dni w wykonaniu malej slysze slowo ktore mnie rozczula 'maniunia' :)
i jak nie kochac takiego rozrabiaki ? jak nie przytulic pomimo zlosci jak sie uslyszy takie slowo ? :)

reklama
U nas ostatnio "Auta" na tapecie. Olo by oglądał non stop. Ograniczamy mu, bo w nocy budzi się z krzykiem... Ale do rzeczy. Kto zna film, pokojarzy tekst.
Olo siedzi na nocniku, robi kupę (wcześniej wygania z pokoju). Słyszę jak w przerwach między solidnymi jękami szepcze: "Jeśtem zigziak, jeśtem porun, jeśltem sibki!" :-D Wyobrażacie sobie moją reakcję?

Acha i z filmu pamieta oprócz Zygzaka, Złomka jeszcze "wielki źdenelwowany kobajn"

U nas ostatnio "Auta" na tapecie. Olo by oglądał non stop. Ograniczamy mu, bo w nocy budzi się z krzykiem...

A moze w nocy snia mu sie te traktory co gonia zygzaka. Kurcze bajka jest rewelacyjna, wlasnie dzis Maksik z Maja ogladali. Ja zaluje ze ogladam tylko w tv a ze nie zaliczylam kina,Darek z nim byl i tez tatus byl zachwycony :-):-)
A teraz widzialam reklame Krola Maciusia 1 chyba ma byc w kinach i wlasnie chce sie z Maksem wybrac a moze i z Maja :-)

Tekst z dzisiaj rana (wrzesień), zaraz po obudzeniu -"Mamusi, Mikołaj do mnie przyjdzie i da mi prezent"
Nieźle mi się dziecko na tego Mikołaja napaliło. I mam zamiar to wykorzystać :cool2:

A poza tym, to myję sobie ostatnio głowę i Jagoda do mnie tekstem: "Mamo, nie płacz, to nie boli, nie płacz mamusiu, nie rycz już" i inne takie ;p

reklama
tja.
Ale powtarza wszystko, co my mówimy.
Ostatnio mnie w łóżku złapała za szyję i mówi, "choć to, gdzie tam się kręcisz, uważaj bo spadniesz"
Normalnie, człowiek jednak się nie słyszy, co wygaduje, a tu powtórkę wszystkiego mam.

Do góry