No to i ja sie witam:-)
U nas znow dzis upał jak nie wiem
Beza nie wiem jak z Lutena bo w zyciu nie brałam
wiem ze po fenoterolu mozna urodzic odrazu albo sie przenosi a ze u mnie nic sie nie dzieje po odstawieniu to pewnie przenosze:-( Mala sie w mamusie nie wdala bo by sie dzis rodzila a tu cisza
Widzialam dzis mojego gina na miescie i postanowilam ze na nastepnej wizycie tj.sroda albo czwartek nastepny to popytam go jak on widzi moj porod moze ma zamiar mi pomoc
tzn.zapytam ile chce za mala pomoc jakas tabletke albo oxy na jego dyzuze;-)
Asia czymamy kciuki za egzamin i za ludzkie podejscie dziekana
No wlasnie i ja sie martwie o Gosie :-(
Czarna i ppatga nie jest zle z chłopcami to sa mity ja znam przypadki ze dziewuszki dawaly popalic a do synka rodzice zagladali czy zyje;-)taki byl kochany
ja akurat ani z cora ani z synem nie mialam problemow.
No wpadne wieczorkiem bo lece zaraz po moje male szczescia.
Aha mowie wam jaka panika w oczach mojego meza jak mu powiedzialam ze odstawilam fenoterol normalnie zbladl
i pytal czy juz ma sie bac bo w kazdej chwili moze sie urodzic
ale ma stresa biedaczek

U nas znow dzis upał jak nie wiem

Beza nie wiem jak z Lutena bo w zyciu nie brałam

Widzialam dzis mojego gina na miescie i postanowilam ze na nastepnej wizycie tj.sroda albo czwartek nastepny to popytam go jak on widzi moj porod moze ma zamiar mi pomoc

Asia czymamy kciuki za egzamin i za ludzkie podejscie dziekana

No wlasnie i ja sie martwie o Gosie :-(
Czarna i ppatga nie jest zle z chłopcami to sa mity ja znam przypadki ze dziewuszki dawaly popalic a do synka rodzice zagladali czy zyje;-)taki byl kochany

No wpadne wieczorkiem bo lece zaraz po moje male szczescia.
Aha mowie wam jaka panika w oczach mojego meza jak mu powiedzialam ze odstawilam fenoterol normalnie zbladl