reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Ja mimo fenoterolu ktory bralam nie dlugo bo maksymalnie chyba ze 3 tygodnie go bralam albo mniej juz nie pamietam :baffled:To mam nadzieje ze nie urodze bardzo pozno Mnie z tych najwazniejszych usg wyszlo 26 pazdziernik wiec zobaczymy:tak:
CZARNA to jak dali ci to skierowanie do szpitala w 36 tyg.to poszlas? i bylas tam juz do porodu czy jak?
I dlaczego myslisz ze teraz tez dostaniesz takie skierowanie ??????????

Moj M jedzie juz do domu i bedzie zaraz w domu huraaaaaaaaFajnie juz nie pamietam kiedy wrocil w tygodniu tak wczesnie:baffled:Wieczorkiem pojdziemy na spacerek i nakarmic pieska Karma juz przygotowana :tak:
Moja mama robi obiadek dzis kasza gryczana ,sos,gulasz i ogorki i jeszcze do tego kalafior smazony heheh

reklama
Dziekuję za pamięć Kobitki :tak::tak::tak:
Jest lepiej. Miałam rozmowę z teściami, bo martwili się, co mi się stało, czy nie mam problemów i takie tam. A mnie najzwyklej na świecie załamały codzienne utarczki z moją Julą... Momentami to wcielony diabełek:laugh2:... Dotarło do mnie, że skoro nie radzę sobie z jednym, to co będzie z dwójką??? Nie uwierzycie, ale takie "wsparcie" rodziców M. dużo mi dało i J. jakby spokojniejsza...

Ufff, jestem po pol kilo fasolki szparagowej w bulce na maselku... Już widzę swoja wagę w piątek :laugh2: Zyczę udanego wieczoru, dam jeszcze oznaki życia ;-):tak::laugh2: :**********************************

Ja mimo fenoterolu ktory bralam nie dlugo bo maksymalnie chyba ze 3 tygodnie go bralam albo mniej juz nie pamietam :baffled:To mam nadzieje ze nie urodze bardzo pozno Mnie z tych najwazniejszych usg wyszlo 26 pazdziernik wiec zobaczymy:tak:
CZARNA to jak dali ci to skierowanie do szpitala w 36 tyg.to poszlas? i bylas tam juz do porodu czy jak?

Moj M jedzie juz do domu i bedzie zaraz w domu huraaaaaaaaFajnie juz nie pamietam kiedy wrocil w tygodniu tak wczesnie:baffled:Wieczorkiem pojdziemy na spacerek i nakarmic pieska Karma juz przygotowana :tak:
Moja mama robi obiadek dzis kasza gryczana ,sos,gulasz i ogorki i jeszcze do tego kalafior smazony heheh
nie dorotka to było skierowanie na zas:)))) czyli jak pojde rodzic przed kolejna wizyta to mam to dac na izbie. Bo mi tak wlasnie wizyty przypadały 36 tydz a potem w 40tyg miał byc ale zdarzyłam urodzic:)))

Gosia ciesze sie ze juz lepiej:tak:

Gosiu rozumiem twojego dola ale pamietaj jestes wspaniala mama Ja was podziwiam te ktore beda mialy 2 lub 3 dziecko bo ja sobie narazie nie wyobrazam miec male dziecko i jeszcze na nastepne czekac Ja sobie tego nie wyobrazam bo ja slaba jakas jestem i chyba nie dalabym rady ale was dziewczynki PODZIWIAM :-)

Fajnie Gosiu ze tesciowie byli pomocni i ze juz jest ci lepiej Do tego dola pewnie hormonki sie tez dolaczyly :-(

gosiu super że już lepsze nastawienie i cieszę się że masz takich fajnych teściów blisko, czasami niejedni rodzice nie potrafią tak wesprzeć :-)
ppatqa, dorotka dzięki za kciuki, idę na 19,30 dopiero i zapewne się przedłuży bo tam wieczorkiem zawsze kolejka
lekarze u których byłam na usg i mój stały też biorą pod uwagę termin wg OM i ewentualnie z pierwszego usg

Magdzia tak, za moment "the final countdown" :-), ale juz doczekać się nie mogę :) ależ zleciały te miesiące!!!!
Oj its the final countdown - bedziemy mogły sobie zaśpiewać na sali porodowej jak kiedyś śpiewał zespół Europe.

Ależ mi smaczku Dorciu narobiłaś gulaszem w sosiku i ogóreczkami.
Hehehhehe i koncepcja na jutrzejszy obiadek jest :-D
Ciesze się, że z G ukłąda się i oby tak dalej.

Jest lepiej. Miałam rozmowę z teściami, bo martwili się, co mi się stało, czy nie mam problemów i takie tam. A mnie najzwyklej na świecie załamały codzienne utarczki z moją Julą... Momentami to wcielony diabełek:laugh2:... Dotarło do mnie, że skoro nie radzę sobie z jednym, to co będzie z dwójką??? Nie uwierzycie, ale takie "wsparcie" rodziców M. dużo mi dało i J. jakby spokojniejsza...

Ufff, jestem po pol kilo fasolki szparagowej w bulce na maselku... Już widzę swoja wagę w piątek :laugh2: Zyczę udanego wieczoru, dam jeszcze oznaki życia ;-):tak::laugh2: :**********************************

Gosiu czasem tak bywa - dla mnie było szokiem, że tak nagle zniknęłaś.
Zawsze pełna energii, uśmiechnięta a tu boom.
Gosiu dobrze, że masz pod ręką teściów - pomogli a Jula pewnikiem powolutku staje się zazdrosna o maluszka i w ten sposób okazuje swoje różki.

Gosiu, na pewno takie gorsze chwile ma niejedna mama, zwlaszcza kiedy lada moment pojawi się maleństwo, to ogrom obowiązków pewnie podówjnie przytlacza. Dobrze, że masz teściów, którzy Cię podniesli na duchu i uspokoili. Nie mam dzieci, oczekuję na pierwsze, dlatego podziwiam Was wszystkie mamy z dziećmi - jesteście super bohaterkami :)

Madzia, zaspiewamy sobie Europe na całe gardło :)

Dorotko, Motylku - udanego popołudnia i smacznego!!!

Mirabelko, trzymaj się :)

Ja też juz obiadek zrobilam i czekam na R. Udanego popołudnia i wieczorku Wam życzę :)

reklama
Jest lepiej. Miałam rozmowę z teściami, bo martwili się, co mi się stało, czy nie mam problemów i takie tam.
gosiakuprewicz dobrze że teście zauważyli że coś się dzieje, i porozmawiali z Tobą. Zawsze rozmowa może zdziałać więcej niż sami myślimy.
dorotka fajnie że Twój M wcześniej wraca, zawsze to dłużej razem pobędziecie.
A ja poszłam na łatwiznę-usmażyłam naleśniki po rusku i obiad z głowy;-) Jutro może zrobię coś konkretnego. Teraz oglądam tv, a góra prania rośnie na fotelu....:dry:

Do góry