reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Dorota- udanego spacerku
Antuanet- pranie nie zając - nie ucieknie:-D, a Ty odpoczywaj
Gosiu- super że masz takich teściów- to rzadkość
Mirabelka- udanej wizyty
Madziu- ja też bylam szczęsliwa że Polska wygrala , aż mi ciary po plecach przeszły:-) ze wzruszenia

Witam się i ja dopiero teraz, jakoś nie bylo okazji wczesniej, a po południu już zasiadlam a tu znajomi wpadli z wizytką noi trza bylo się nimi zająć.
U nas dziś leniwy dzień pogoda okropna, leje znow, mój brzuszek coś mnie znow pobolewuje tak delikatnie, mam nadzieje że jeszcze ze dwa tygodnie i coś się zacznie dziać, chcialabym a trochę się boję:tak:
Moją małą jakiś pajac dziś popchnął w szkole, aż jej krew z nosa poleciala:wściekła/y: , jak bym go spotkała to bym mu do d...y nakopala, ale na szczęście nic jej nie jest
Miłego wieczorku...:-)

No wiec w koncu jestem:tak:
DOSTALAM URLOP!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i mam wreszcie wolne..............:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwrocilam do domu po 16 ale tak ze mnie ten stres schodzil ze nie mialam sily wczesniej wejsc.
a wiec bylo tak....:tak:
spac nie moglam w nocy i wstalam wczesniej, wpadlam w panike i myslalam ze z WC nie wyjde:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale jakos sie udalo i pojechalam.na egzaminie poszlo mi chyba calkiem niezle i mysle ze koles mi to zaliczy bo pytania wyjatkowo mi podpasowaly a po egzaminie jak juz prawie wszyscy poszli zawolal mnie do auli zeby pogadac. to jest wogole nowy dziekan, nie tamten cham:tak:w tym sie prawie zakochalam. siadl ze mna i spokojnie rozmawial. powiedzial ze ludzie maja wieksze problemy w zyciu niz szkola i mam sie szkola nie przejmowac wogole teraz. do 30.09 mam sie po prostu rozliczyc ze wszystkich przedmiotow ktore mam w plecy a teraz mam juz wolne i nie musze konczyc tej sesji:tak:wogole powiedzial ze nie chce sie wtracac bo to nie jego sprawa ale mowi ze ma 2 synow i jakby cos takiego jak M zrobili to by popamietali....ze jestem piekna wdzieczna blondynka i na pewno mi sie w zyciu ulozy:-p:tak:;-)widac ze sie przejal. pozniej do dziekanatu poszlam, posmialam sie z ta dziewczyna ktora opowiedziala wczesniej dziekanowi moja historie i teraz jestem w domu i rozkoszuje sie doslownbie brakiem "wiszacych nade mna" spraw:-D:-D:-Djakie to jest piekne uczucie....
aha powiedzial ze oczywiscie jak chce to moge konczyc ta sesje teraz ale nie musze:tak:wiec jutro raczej nie pojade , a czwartkowy egzamin przeniesli mi na poniedzialek ...na godz o ktorej mam badania:dry:wiec tez odpada...ale moze zawalcze z biochemia we wtorek nast...chyba ze mi zapal przejdzie a top baaaardzo mozliwe teraz:tak:
w nagrode kupilam sobie rozne pyszne rzeczy i bede tyc wieczorem przy jakims filmie:tak:tylko jakiegos przyjaciela brakuje do szczescia tutaj...no ale nie bede narzekac bo czuje ze dzisiaj jakis przelom w zyciu moim nastapil:tak:a kolejny jak urodze Rafalka:tak:
wiec zaraz zabieram sie za sorbet truskawkowy....mniam:-p:tak:
no i jeszcze tu zajrze oczywiscie:tak:

Asia, normalnie jak czytałam Twoj wpis, to mi się buzia z każdym zdaniem bardziej uśmiechala. Są jednak ludzie (nawet obcy), którzy potrafią Nas zrozumieć.... Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz Wam baaardzo dziękuję :tak::tak::tak: Czasem nie mam czasu na forum, ale wiem, że jesteście i ciągnie mnie, mimo, że nie znam Waszych wszystkich twarzy i ani jednego głosu... Jesteście boskie :laugh2::tak::tak::tak:

sylwia dzis moja kolej na obiad, jutro mam wolne w kuchni
gosia dobrze ze masz lepszy humorek
czarna to na poród trzeba miec skierowanie????
dorota udanego wieczoru
blond gratukacje, ale ładnie się poukładało na uczelni

a ja popołudnie prawie tradycyjnie, po obisdku polezałam, potem stajnia, odpoczynek, spacer do lasu i teraz mam labe

Blond cudnie się ułożyło;-)

A ja dzisiaj byłam u mamy odebrać przedostatnią partie ciuszków. W domku wszystko poprałam i poukładałam. Byłam też z M w Nomi i dokupiliśmy taką wkładkę do szafy z pułeczkami z meteriału, żebym miała więcej miejsca na ciuszki Hani. Kupiłam też trochę kosmetyków i pieluchy. Niestetu u nas w Lidlu nie było tych szlafroków za 39zeta;-(

reklama
KAKA ciesze sie ze zakupiki udane :tak:
ASIU jak sie to pieknie wsio ulozylo :tak:Ciesze sie strasznie i juz widze jak ci kamien z serca spadl.A ten dziekan to rzeczywiscie jakis pozadny czlowiek;-)
Jejku ale sie ciesze;-)

My juz po spacerku Jedzonko dla pieska zaniesione :tak:Nasz pies wybiegany :tak:Teraz ide sobie kolacje zrobic Dzis Tosty hehe a na deser czekolade sobie kupilam hehehOd 20 seriale wiec wejde wieczorem jak nie usne :tak:

Do góry