reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Beza hmmmm dziwna ta wysypka ale mam nadzieje ze szybko zejdzie:tak:
Kasia ja w sumie w 90% sama zajmuje sie Laurunia:tak::tak: wiec dla mnie to zadna nowosc. Czy M jest czy nie jeden pies:laugh2::laugh2::laugh2:
Justyneczka a moze to cisza przed burza:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Mirabelka znam dziewczyne ktora pierwsza ciaze miała CC wlasnie zewzgledu na astme i druga tez juz była umówiona ale urodziła SN i była mega szczesliwa.

reklama
WITAM
MARMA a jaki kolor farby kupiliscie ????????
MAGDASF1 ciesze sie ze u Twojego taty jest lepiej:tak:I dobrze ze nic sie u Ciebie nie dzieje ze jeszcze nie rodzisz ;-)A co do tesciowej to jakbym slyszala mojego M :wściekła/y:Moja tesciowa jest bardzoooooo niemila i ja ja strasznie nie lubie Tak jak ty nie moge nawet na nia patrzec Na szczesie mieszka troche od nas i nie musze jej ogladac:tak:Ale kiedys mieszkalismy niedaleko i zawsze M tak samo mi mowil ze ja mam sie nie denerwowac i przymykac na wszystko oko choc to ona byla niemila dla mnie a nie ja dla niej :wściekła/y:I zawsze sie przez to klocilismy bo on jej nigdy nic nie umial powiedzic tylko mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja jakby on byl tak gnebiony przez moja mame to napewno bym stanela po jego stronie bo ja jestem bardzo szczera nawet do swojej mamy a faceci to ja nie wiem chyba nie chca wyjsc na takich zlych synow co potrafia sie odezwac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przykro mi ze twoja tesciowa jakos nie akcektuje jak narazie drugiego wnuka Jakas dziwna ona jest przeciesz powinna sie cieszyc ze kolejny wnuk w rodzinie PARANOJA nie rozumiem tego :no:

CIRIL co to byl za chrzest ze jakis nie udany ?????????:crazy:
BEZA ty lez i nic nie rob Zaniedlugo nie bedziesz wiedziala gdzie rece wlozyc a teraz zaciskaj nogi kochana:tak:A co do wysypki synka to moze jak mu teraz nie przejdzie to idzcie do innego lekarza skoro tamta nie wie co mu jest :-(

MIRABELKA wspolczuje tej astmy :-(Ty pewnie wolisz urodzic naturalnie ?????A jak rodzilas SEBASTIANA ?????

No i zaczelismy kolejny tydzien i moze ktoras zacznie sie rozpakowywac juz w tym tygodniu ????????:tak:
A moze ktos wie co u blizniakow naszych ??????Moze juz mamy pierwsze dzieciaczki ;-)
Ja wczoraj padlam o 21 i wogole wszyscy poszlismy juz spac hehe I spalo mi sie fajnie ale z 4 sikaniami heheh po 5 pobudka, Sniadanko 2 kromeczki
I M juz poszedl a ja ide sie jeszcze polozyc
MILEGO DNIA :tak:

Wlasnie weszlam na listopad a tam wszystkie maja do nas pretensje ze my piszemy ze one sie kloca i ze u nich jest cisza a mu to takie zgrane itp :-) heheh
Pisza ze najwidoczniej sie nam nudzi skoro je czytamy hehe Ale skoro one wiedza ze ostatnio o listopadzie pisalysmy to tez nas czytaja czyli tam tez sie nudza heheheh
POZDRAWIAM MAMUSIE Z LISTOPADA :-) :-)

Witam się poniedziałkowo :-)
I kolejny tydzień za nami...Wg wszystkich książek moja ciąża jest już donoszona więc czekam na jakoś akcję, ale znając życie donoszę do terminu bo nie mam żadnych syndromów porodu.:rofl2:
Magdasf1 cieszę się że z tatuśkiem Twoim lepiej, mam nadzieję, że szybko wróci do sił. A teściowa ehh...brak słów. Boję się, ze moja też będzie mi tak wytykała co robię dobrze a co źle przy dziecku, ale mój M zawsze mnie broni.Więc najwyżej jej coś powiem...
Ciril a co to za jakiś "magiczny" chrzest?:confused:
Beza a może mały dostał jakiejś alergii na jakiś pokarm?Moja koleżanka też tak miała u swojej córci, ze doktorka nie wiedziała co to a potem się okazało, że proszek do prania małą uczulił.:sorry2:
A ja wstałam tak rano bo sobie przypomniałam,że dziś mam wizytę u gina a nie zrobiłam KTG:sorry2: Zaraz ubieram się i lecę, mam nadzieję, że nie będzie tłoku.:tak:
Miłego dzionka. Do później.:-)

Antuanet gratuluję 38 tygodnia:-Dteraz to już wszystko się może zdarzyć.Trzymam za Ciebie kciuki.
Justyneczka mój mały też tylko czasem się wypnie a dalej nic.Pobudzam go do jakiś ruchów a on uparciuszek stale cicho siedzi:-(M mnie pociesza że on po prostu śpi bo się chce wyspać przed tym wielkim dniem ale jakoś mnie to nie uspokaja.jutro wizyta u gin to mnie może uspokoi.
Miłego dzionka Kochane.Może któraś podrzuci jakiś pomysl na obiad bo weny twórczej mi dziś brak.pa.

Witam sie i ja z ranka.
Dzis minimalnie lepiej ie czuje ale nadal cos jest nie tak:confused: przelewa mi sie w jelitach i nie mam apetytu chociaz zmusilam sie do rogalika bo od wczorajszego obiadku nic nie jadlam.Mala wieczorkiem sie ruszala a teraz znow ma lenia:confused:
Kurcze juz chce czwartek i isc do gina to moze sie znow uspokoje :tak:

Madzia ciesze sie ze z ojcem juz lepiej:tak:
Kasia ja ruchow nie licze bo bym wpadla w stres mam mniej wiecej orientacje jak powinna sie zachowywac i jak mi cos podpada to sie wslu****e:happy:
No to dalej mamuski rozpakowywac sie :-D:-D:-D
Ps.ale dzis zimno nie??? koniec ciepelka:-(

Witam się i ja poniedziałkowo.
Weszłam tylko z ciekawości na listopadówki i uśmiałam się ... hehehheh ... matko kochana nam się nudzi bo piszemy o nich.
Dobre nie powiem, ale przecież tylko raz coś skrobnęła któraś o nich a tu proszę hihiihihihi.
Dyskusja na całego.

A tak wogóle to czy coś złego powiedziałyśmy o nich :confused:
Hmmmm ....
Nie mam do nich nic i rówież listopadowe mamusie pozdrawiam.

Ja dziś nic nie robię - mam zamiar tylko poprasować ostatnią partię ciuszków, ułożyć je i spakować torbę dziś już na bank :-p

Magda ciesze się, że z tatą lepiej a teściówką się nie przejmuj.

Anetko gratulacje 38tc :-)

Ostatnia edycja:
Kaka fajnie spędzony czas, na drzwi też bym miała mega nerwa, a ja na chłody mam ponczo. Z niego się raczej nie wyrasta.
Chyba rozejrze się za czymś takim na allegro;-)

Dobry wieczor, jestem wlasnie po rozmowie tel z mama, mowi ze z tata juz lepiej, lekarze mowia ze dobrze ze tak szybko zareagowala i nie czekala jeszcze kilka minut tylko od razu dzwonila na pogotowie. Mamy byc dobrej mysli, ciezar z serca.
dopiero co wrocilismy, troche sie nawkurzalam bo bylismy u tesciowej i znowu sie nasluchalam ze zla czapke zosi kupilam itd., kurcze jak ona mnie wk...a, poprostu nawet patrzec na nia nie potrafie bo samo to juz dziala mi na nerwy. A jeszcze jacek zeby jej cos powiedzial, to tylko mi mowi ze mam sobie odpuscic i sie nia nie przejmowac, niby ma racje ale ja tak nie potrafie. Oczywiscie ani jednego pytania o malego w brzuszku, ani jak sie czuje.
Ok udanego wieczoru i ja tez juz czekam ktora pierwsza sie rozpakuje;-)bo u mnie jakos cisza, od wczoraj za kazdym razem jak chce mi sie siku ide z dusza na ramieniu ale jakos nic sie nie dzieje:rofl2:

Dobrze, ze z tatą lepiej:tak: Życzę mu dużo zdrówka:tak:
A co do teściówki to tylko jedno przychodzi mi do głowy:no::wściekła/y::baffled:

a no właśnie, miałam napisać jak tam po wizycie...
Pani dr nie wie co jest Jasiowi................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przepisała puder w płynie, wysuszający oraz vratizaolin.
Szczerze powiem, że zaczyna mnie to drażnić, one mu wcale nie znikają, Zmieniają się w plamy i pojawiły się również na brzuszku po obu stronach. Plecy, twarz i rączki czyste. Nie wiem co to za ***** :wściekła/y::wściekła/y:
Smaruję mu każdą krosteczkę dwa razy dziennie oczywiście przez sen bo inaczej nie ma szans!! Do kontroli po dwóch tygodniach. Na szczęście nie swędzi go nic a i jego aktywność nie ucierpiała, więc chociaż tyle dobrego.
Idę go wysmarować bo już twardo śpi... :)

Oby mu szybko przeszło. Nie dosć że on się z tym męczy to jeszcze Ty.

Wlasnie weszlam na listopad a tam wszystkie maja do nas pretensje ze my piszemy ze one sie kloca i ze u nich jest cisza a mu to takie zgrane itp :-) heheh
Pisza ze najwidoczniej sie nam nudzi skoro je czytamy hehe Ale skoro one wiedza ze ostatnio o listopadzie pisalysmy to tez nas czytaja czyli tam tez sie nudza heheheh
POZDRAWIAM MAMUSIE Z LISTOPADA :-) :-)

Ja tam też lubię podczytywać mamusie z różnych wątków. Można powspominać co było i przeczytać co nas czeka. Pozdrawiam wszystkie mamcie, które i do nas zaglądaja.

U mnie też zimnisko. Ubrałam kurtkę wiosenno-jesienną i mogłam się dopiac ylko na 1 guzik hihi. Założyłam szalik i jakoś to wyglądało. Byłam z rana oddac krew na przeciwciała. Potem poszłam na ryneczek i kupiłam winogronka i śliwki w czekoladzie:tak:
A jeśli chodzi o drzwi to staram sie nie denerwować bo i tal nie mam na to żadnego wpływu. Dobrze, ze chociaż jeden zapek był ten co trzeba i mozna mieszkanie zamknąc;-)

no i mamy kolejny tydzień :rofl2: w całości :-)

cześć dziewczyny:-)

ja już popijam sobie cappucino i słucham jak brzuchol twardnieje od samiutkiego rana. Jak u mnie nic sie nie dzieje to aż dziwnie się czuje:rofl2:

minisia, nigdy nie wiadomo na kogo wypadnie....na tego bęc:-) może wiec i twoja dzidzia się szykuje do wyjścia:-)
magdziunia, ja wczoraj miałam totalnego lenistwa. Przyjemne, przyjemne ale tylko raz na jakiś czas bo zwariować można by było z tego nieróbstwa:-p:-D nie robiłam totalnie nic, nie pamiętam kiedy ostatnio przeleżałam tak cały dzień, jeszcze chyba duuużo przed Laurą, hehe

A TE listopadowe, to niby nas nie czytają a ciekawe skąd takie wieści mają?? Bociany im zaniosły?? :-D:-D
dobrze, że u nas nie jest tak sztywno:-D

No, to miłego dzionka dla wszystkich:-):-):-)

17 DNI:szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam sie ponownie :tak:
JUSTYNKA no u Ciebie dziwne jak nic sie nie dzieje i jak soe dobrze czujesz :rofl2: ale moze to cisza przed burza :tak:
MINISIA moze i twoja maluda sie teraz przygotowuje do wyjscia 3 mam kciuki:tak:
ANTUANET gratuluje wkroczenia w 38 tydzien

Ja pospalam siebie jeszcze do teraz ;-)
Paroweczki mi sie grzeja i bede szamac.Po sniadanku musze jechac do gazowni zaplacic gaz bo my tu mamy gaz do placenia co miesiac ( ten jest za poltora miesiace heheh ) i nie mamy rachunkow tylko trzeba tam pojechac i tam zaplacic a ile to naliczaja na miejscu AZ STRACH SIE BAC :crazy:
a NA 15 do dentysty ide zas z tym samym zebem co ostatnio dzis kanal rwac mi bedzie wrrrrrrrr:crazy::baffled::baffled::baffled:

Do góry