WITAM
MARMA a jaki kolor farby kupiliscie ????????
MAGDASF1 ciesze sie ze u Twojego taty jest lepiej

I dobrze ze nic sie u Ciebie nie dzieje ze jeszcze nie rodzisz ;-)A co do tesciowej to jakbym slyszala mojego M

Moja tesciowa jest bardzoooooo niemila i ja ja strasznie nie lubie Tak jak ty nie moge nawet na nia patrzec Na szczesie mieszka troche od nas i nie musze jej ogladac

Ale kiedys mieszkalismy niedaleko i zawsze M tak samo mi mowil ze ja mam sie nie denerwowac i przymykac na wszystko oko choc to ona byla niemila dla mnie a nie ja dla niej

I zawsze sie przez to klocilismy bo on jej nigdy nic nie umial powiedzic tylko mnie

Ja jakby on byl tak gnebiony przez moja mame to napewno bym stanela po jego stronie bo ja jestem bardzo szczera nawet do swojej mamy a faceci to ja nie wiem chyba nie chca wyjsc na takich zlych synow co potrafia sie odezwac

Przykro mi ze twoja tesciowa jakos nie akcektuje jak narazie drugiego wnuka Jakas dziwna ona jest przeciesz powinna sie cieszyc ze kolejny wnuk w rodzinie PARANOJA nie rozumiem tego
CIRIL co to byl za chrzest ze jakis nie udany ?????????

BEZA ty lez i nic nie rob Zaniedlugo nie bedziesz wiedziala gdzie rece wlozyc a teraz zaciskaj nogi kochana

A co do wysypki synka to moze jak mu teraz nie przejdzie to idzcie do innego lekarza skoro tamta nie wie co mu jest :-(
MIRABELKA wspolczuje tej astmy :-(Ty pewnie wolisz urodzic naturalnie ?????A jak rodzilas SEBASTIANA ?????
No i zaczelismy kolejny tydzien i moze ktoras zacznie sie rozpakowywac juz w tym tygodniu ????????

A moze ktos wie co u blizniakow naszych ??????Moze juz mamy pierwsze dzieciaczki ;-)
Ja wczoraj padlam o 21 i wogole wszyscy poszlismy juz spac hehe I spalo mi sie fajnie ale z 4 sikaniami heheh po 5 pobudka, Sniadanko 2 kromeczki
I M juz poszedl a ja ide sie jeszcze polozyc
MILEGO DNIA