reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam sobotnio
Ja tak szybciutko pisze bo muszę sie przespać znowu pół nocy nie spałam przez to moje serce albo gardło:(Zrobiłam dziś pizze i posprzątałam i czuje sie padnięta jak nie wiem.Jejku jak czytałam o tych listopadóweczkach to aż sie popłakałam.Pewnie mnie już nie będzie w weekend bo z K czas spędzę.Trzymajcie sie.

reklama
Antuanet a coś się dziło ze miałas ktg
ppatqa u nas lekarz rutynowo od 36 t.c. zleca zapis ktg wszystki swoim pacjentkom. JA jutro zaczynam 38 t.c. Pati kuruj się i odpoczywaj :)
ANTUANET ale ja troche nie rozumiem ? co tam wyszlo w KTG nie tak ze chcieli cie zostawic ?????? byly jakies skurcze ???????????
dorotka własnie te skurcze były jakieś dziwne, bo na jednym boku prawie wogóle a na drugim jakbym miała zaraz rodzić.:szok: Kazał mi leżeć i czekać.Poza tym tętno dziecko wahało się od 110 do 160 :baffled: Mój M jeszcze w Warszawie,nie wiadomo kiedy wróci:confused:
Moja mama idzie w poniedziałek do szpitala na operację kręgosłupa.
malena81 trzymam kciuki za mamę żeby szybko doszła do siebie po operacji.:tak:
dorotka cieszę się, że M był z Tobą na zakupach i pomaga Ci w domu.:-)
Ja siedzę u rodziców, właśnie zjadłam obiadek i ciasto. Teraz odpoczywam i nadrabiam lekturę BB. Dzisiaj wreszcie spakowałam walizkę do szpitala...chyba ktoś mnie zmobilizował:nerd:

Apropo's teściowych -dobra rada. Moja ostatnio wymyśliła, że jak się dziecię urodzi to ja na tetrach będę jechać :szok::szok::szok:.Proszę bardzo, jak ona będzie prać, prasować, suszyć i gotować. Ale to jest taki leń, że nie ma co na nią liczyć, :laugh2: więc niech spada na szczaw z tymi swoimi radami, ja od niej na pampersy wołać kasy nie będę.

Hmmm ... moja też coś ostatnio przebąkiwała o tetrowych, bo te pampersy to nic nie warte są.
Qrde ... to moje dziecko i niech się nie wpitala a pampersów będę używała.
A jak tak to niech sama pierze - zeźliła mnie troszkę.

My już po obiadku dziś były naleśniki z serkiem i owocami mniam......
Bylyśmy na zakupach dziś , potem poszłyśmy do parku a tam imprezka dla dzieci no to się mała wyszalała, noi byly losy to wzięłam jeden, i jak wróciłyśmy do domku to dzwoni do mnie babka i mówi że mam w poniedzialek odebrać nagrodę:tak:,
M dalej w pracy mam nadzieję że niedlugo wróci...
Dziewczyny myślicie że jak wcześniej seks byl zabroniony przez lekarza to teraz już można złamać zakaz??????:-)

Ależ mam napiętą skórę na brzuchu - maluch pcha się od środka a ja za chwilę usłyszę trzaskanie.
Oj boli to troszkę - chyba się położę.

Dziewczyny ta pogoda mnie dobija - powtarzam sobie, że jest ok, ale co spojżę w okno to :baffled:
Spakuję torbę i polece do ciepłych krajów chyba :-p

Wszystkim mamuskom co maja odwiedziny lub same jada do znajomych i rodziny zycze udanego weekendu :tak:

MINISIA ja wiem ze ty we mnie nie wierzysz i nawet sie nie dziwie ale wydaje mi sie ze kazda sytuacja jest inna i ja wiem ze ty jestes bardzo silna kobieta a nie kazda taka jest i ja chyba tez Ja serio tak mam ze ja musze dojzec do jakiejs decycji ale jak juz do niej dojde to sie jej trzymam kurczowo i zdania nie zmieniam.A chyba wazne jest to abym jak bede sie rozwodzila to abym byla tego w 100 % pewna prawda ???A ja potrzebuje czasu ale nie wiem ile czasu :baffled:

Ja mam dzis LB i nic nie robie ALE twardnieje mi dzis nons sop brzuch i mialam dziwne bole zaraz po piersiami chyba zoladek ale okropnie bolalo nie wiedzialam jak pozycje mam przybrac:baffled:Czyzby i umnie sie cos zaczelo krecic ????????

reklama
Do góry