reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tworzenie działu zamkniętego i inne sprawy organizacyjne

reklama
Aneta widzę, ze jesteś właściwą osobą na właściwym miejscu. Ostro wziełaś sie do pracy.:tak:
Co do zamknięcia listy, to myślę, że nie ma aż takiego dużego znaczenia kiedy to nastąpi skoro i tak będzie można ją później powiększać. (Chyba że to wymaga dużo pracy.) A na pewno będzie trzeba ją powiększać, chociażby dlatego, że niektóre dziewczyny są teraz w szpitalu, więc pewnie się nie zapiszą.

Anetko ja w sumie to bez stresu podchodze do tego czy zamekac czy nie ale jak piszecie o jakis Świrach to moze jednak lepiej sie chronic i nie narazac..... my na listopadowkach 2006 mialysmy zasade ze dzieci wklejamy ubrane , nie w kapieli itp... a co do siebie to wola kazdej z nas....:blink: dziekuje za wpisanie na liste

Dobra dobra kochane....nie chwalcie mnie tak bo w samozachwyt wpadne ;-) :-D:-p;-)

Dodac pozniej jakies osoby mozna oczywiscie.....ale raczej nie pojedynczo i co chwile kogos...bo to wymaga interwencji administratorki a nie chcialabym jej wkurzac nadmiarem maili i prosb;-)
Tak wiec czekam do poniedzialku...:tak:
LUCYANN - no wklejanie dziecka nago (i oczywiscie innych tego typu zdjec) jest niezgodne z regulaminem, wiec bardzo dobrze robicie....Ale ja i tak mam opory skoro zdarza sie ze ktos wykorzystuje fotki dziecka podajac ze to jego dziecko - rozniste swiry sie zdarzaja :shocked2::sorry2:

Ja też jestem jak najbardziej za takim forum zamkniętym, więc proszę o dopisanie mnie do listy i dołączam się do chwalących Anete23, gratulacje i podziw za taką organizację jaką nam ujawniasz swoją osobą, nie każdy ma taki dar, a napewno nie ja:-)

reklama
Do góry