reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

JUSTYNKA super ze mala ma takie dobre relacje z bacia Dokladnie bedziesz spokojniejsza
:-)
BEZA widze ze zaczelas sie pomalu ruszac Bo ostatnio lezalas prawda ?Odpoczywaj jak sie gorzej czujesz :-)

Mnie dzis jakos non stop boli brzuch jak na @ nie biore nospy co ma byc to bedzie :-)
I Oliwia sie rozbrykala wiec jest oki :-)
Dobra zaraz film Jak nie zasne to wpadne po filnie a jak nie to jutro pewnie z samego rana bo spac nie bede umiala
BEZA wiec jutro mamy obie usg Ja to bym sie chcial polozyc i obudzic jutro przed 15 a najlepiej juz na usg sie obudzic hehehe

reklama
Kurcze, ale Wam zazdroszczę tych usg.. :zawstydzona/y: Zastanawiam się ile już waży ta moja Pchełka :tak:. Położne zawsze mi mówiły, że jest chuda i długa :tak:, ale mam nadzieję, że już co nieco przybrała ;-)

Dziąsła już mi mniej dokuczają - liczę ,że jak się rano obudzę to ból całkowicie ustąpi..:-)

Aniu oby tak było.

Beza to masz fajnie z tą szafą - ciuszki będą miały swoje miejsce.
A imię śliczniutkie.
Oj taka mieszanka musi być piorunująca w brzuszku malucha.

Dorotko wszystko się zobaczy jak Sebuś się urodzi :-)

Zmykam już położe się i pooglądam jakieś filmiki.
Mam nadzieję, że tą noc prześpię spokojniej a nie co godzinkę wstając na siusiu i zastanawiając się czy właśnie coś się zaczyna dziać.
Życzę dobrej nocy papa.

A ja załapałam doła, tak bym chciała już urodzić a tu NIC, teraz nawet mnie brzuch przestal boleć.. Ile jeszcze???!!!

Beza dobrze że tylko tyle bylo małemu po takim jedzonku:-D
Anna nie martw się niedługo sama zobaczysz swoje dziecko;-)
Justynka ja też za każdym razem w toalecie sprawdzam czy coś się dzieje a tu d..a.

ULKA zycze poprawy nastroju :-)
ANIU dobrze ze juz lepiej i 3 mam kciuki aby jutro juz nic nie bolalo :-)
MADZIU no ja tez zobacze jak sie Oliwia urodzi Ale ja nie biore takiej mozliwosci jak narazie aby Ona spala z nami lub nawet ze mna w lozku :-)

Ja tez jak tylko ide do lazienki czy w dzien czy w nocy to za kazdym razem sprawdzam czy cos sie tam nie dzieje :-)
Ja juz po filmie teraz ide spac bo juz spaca jestem :-)
DOBRANOC MAMUSKI I OWOCNEJ NOCY :-)
A mnie non stop raz boli brzuch ,pozniej przestaje i zas boli Nie wiem co jest grane ale jakos sie tym nie przejmuje moze sie cos tam przygotowuje :-)

Ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc. Jutro was poczytam bo dziś oczka mi się już same zamykają, a jutro pracowity dzionek się zapowiada, Jedziemy na poszukiwania komody dla malucha.

Miłych snów dziewczynki. A może jutro kolejny bobasek będzie wśród nas :)

dorotka123456789 - Będę trzymać kciuki, aby się powiodło z tą pracą ;-).

U mnie już posprzątane i jesteśmy już po obiadku :-).
I jak zwykle - jak nie urok to sraczka.. :zawstydzona/y:Od 2-3 godz. bolą mnie górne dziąsła :wściekła/y: - dosłownie na całej długości.. Staram się co jakiś czas masować je szczoteczką, bo to przynosi chwilową ulgę.. Oby szybko mi przeszło, bo to strasznie nieprzyjemne uczucie :dry:.
Miałam tak w poprzednim tygodniu. Ze trzy dni mnie bolało, tzn. dziąsła i podniebienie.. Okropne uczucie, bo odbiera apetyt :-p
A ja myślałam, że już się zaczeło i wody mi odeszły...ale to fałszywy alarm:zawstydzona/y: aż mi głupio bo na to wygląda że się trochę posiusiałam:baffled:

Kaka a może Tobie się sączą wody, zamiast jednego chlup! No chyba byś się czuła jakbyś popuściła siusiu?
Niom, Karolina w Twoim przypadku wyciek jest baaaardzo prawdopodobny :tak::tak::tak:

U mnie dziś totalny LB!!!!!!!!! Nawet pospalam w dzień :szok::-D (szok), ciekawe, co w nocy będę robić :-D Zjadlam wlasnie platki i idę na tv. Bo, co robić, jak M. z Julą już śpią... A moje Słońce jutro rano do pracy, znowu na tydzień... Zdążyłam się Nim nacieszyć, ale wciąż we mnie ten głód, jakbym była zakochaną nastolatką :-D:-D:-D (oczywiście w psychicznym doznaniu, bo z punktu fizycznego wyglądam jak słonica):-D

I tak sobie myślę, że w tym tygodniu przywiozę łóżeczko ze sklepu, bo już się doczekać nie mogę.... A Synuś przeciąga się i wyciąga, a może zachęcę go, że zobaczył swoje łoże ???:-D

Owocnej nocki Mamusie!!!!!!!!!!!!!! :******************

Hej wpadłam powiedziec co u mnie:-(dzis w nocy moj M wyjezdza na lotnisko do Warszawy:-(co ja sie napłakałam przez te 2dni to szok, M zresztą tez, dzwonił przed chcwilką i mowi ze jedno słowo i niepojedzie bo niechce, zebym powiedziała do niego niejedz!!!!!!!!cały czas mam łzy w oczach, niewyobrazam sobie tego wszystkiego, pozdrawiam trzymajcie sie papa

GOSIU ciesze sie ze nacieszylas sie swoim M i normalnie ci zazdroszcze ze taka zakochana jestes Wogole jak sie czyta jak piszesz o swoim M to to czuc jak sie kochacie WSPANIALE normalnie co zazdroszcze :-)
EWELA tule cie mocno kochana Zagaldaj do nas jak najczesciej :-)
Zycze ci abys jakos dala rade choc wiem ze to nie latwe i aby ten czas bardzo szybko minal :-)

DOBRANOC :-)

reklama
no a ja musze sie pochwalic ye udalo mi sie to wszystko zainstalowac i mam juz neta u siebie:-):-):-):-):-)Cezary oczywiscie pomogl...bez niego jak bez reki...
tylko cos mi obraz przeskakuje jakos dziwnie, ale to chyba cos y karta graficzna jeszcze nie wszystko ok, ale to juz pikus:tak:wazne ze dziala:tak:
jutro postaram sie nadrobic wszystko co naskrobalyscie:tak:
dobranoc:tak:

Do góry