reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Dorotko ja własnie wcinam tosty
magdziunia powodzenia na wizycie
Magdasf widze ze miałaś fajny dziń,
U mnie planów na dziś brak, posprzatane jest, ale może cos sobie wymyśle do roboty. U mnie jakos szarawo na dworze.

reklama
KAKA wiesz jakby jakim cudem M zaczal tam prace w co ja jakos nie wierze :-( To sie to jakos zorganizuje A przynjamniej postara :-)To dzis fajny dzien sie u ciebie zapowiada :-)
EWELA tule cie mocno i zycze mimo wszystko milego dnia :-)

Ewela - nie płacz kochana, maluszkowi też się smutek Twój udziela.
Ja wiem jak się czujesz - przytulam cieplutko.
I wcale nie jest to egoistyczne - po prostu czujesz się samotna dziś.

Witam w poniedziałek :)

Wczoraj byłam u rodziców a potem pojechaliśmy do IKEI oglądać komody i nic ciekawego nie znaleźliśmy. Dziś dalszy ciąg malowania. No i pojedziemy po wykładziny. Znów zapowiada się pracowity dzionek. w między czasie będe was podczytywać.

Życzę miłego dnia dziewczynki.

Dorotka ja nic nie lubie wsio robie z przymusu:)))

Ewela juz nie długo córunia bedzie z toba i juz nie bedziesz sama. Tule cie

Kaka a jak tam skakanie na piłce?

Marma tylko nieprzesadzaj z aktywnoscia cobys miała siły na ewentualny poród:-D

Wiecie co zapomniałam napisac ze nawet mi niepowiedziano czy mam dalej brac te tabletki:confused: wiec biore sama od siebie:cool2: normalnie poskze sie na nich u gina:-D:-D:-D Bo to jest dyskryminacja bo jak zapytałam połoznej kiedy mnie zawołaja na samolot, to sie zapytała mnie czy ja jestem pacjentka tego lekarza:cool: a jak odp ze nie to powiedziała ze nie mam co liczyc na badanie:szok: i miała racje:sorry2:

reklama
witajcie dziewczynki po weekendzie
u nas słoneczko ale nie za ciepło, Wikunia tak sie rozpycha ze twardnieje mi cały brzuch, ale skurczy nie ma jak narazie, wczoraj prawie całe popołudnie spedzilismy na spacerku po parku i bylismy w zoo w chorzowie rano męzus wstał i zrobił sniadanko do łozeczka była w duzym szoku chyba juz z 2 lata mu sie to nie zdarzało :-) w sobote tez pomógł wysprzatac całe mieszkanie i bylismy na cmetarzach porobic porzadki a wieczorkiem porwana zostałam do kina :-) wiec weekend był barzo udany a teraz lece was poczytac

Do góry