AGNIESZKA I SZCZĘŚLIWY TATUŚ - WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-)
Czekam nadal a maluch tak się wypina na górze tuż pod piersiami, że skóra mi tak chyba pęknie zaraz.
Magda - mój się tak samo wypina... czasem jak go klepie w ten tyłeczek to zaczyna nim ruszać...zresztą w ogóle przewala go raz na lewą, a raz na prawą stronę ;-)
A Twoik sposobel jutro rbię krokiety z kapustą i grzybami :-)
A ja gdzies czytąłam że zapałki trzeba zbierac przed porodem...chyba kupie sobie paczkę;-)
Hehehe... no z tymi zapałkami to nie słyszałam !!
Dzieki dziewczynki

Wiecie co ja juz z ta mysla o porodzie zaczynam sie oswajac i mam jeszcze czas aby sobie to poukladac

?
Dorotka - to super, że Twój M dostał tą pracę !! !! !! ekstra !! a porodem się nie przejmuj.... i nie planuj nic za bardzo kiedy i w jakich gozinach, bo wtedy bęzie dokładnie na odwrót ;-);-);-) a sam poród czy z M czy bez to dasz radę !!
Mężuś przyszedł się do mnie utulić, a teraz sam lula jak małe bobo

..
Ania - skąd ja to znam !! mój jak wraca po pracy, to chce się poprzytulać na łóżku, tulimy się, tulimy, po czym ja wstaje, a on śpi ;-)a to niby ja powinnam leżec na lewym boku !!
Aniaaa stanie albo usiądzie sobie przy Tobie tyłem do akcji i da radę. Mój tak przy mnie był i było ok. Między nogi Ci zaglądać nie będzie.
Kasia - zaglądać na pewno nie będzie, bo wtedy to już zupełnie by padł na tej sali...
Asia - udanej przeprowadzki !! I dobrze, że bedziesz dzieliła szczęście Rafałkiem z mamą i Igą !! No i znajomych masz całą masę !! A M się nie przejmuj... debil i tyle...ae myślę, że Rafałek C to wynagrodzi !! a i facet za jakiś czas też się znajdzie !!
A ja czekam na Barwy Szczęścia i M jak Miłość... trochę nudne te seriale, ale z braku laku i to jest dobre.... już mi się trochę dłuży ten czas ... jak się Szymcio urodzi, to wreszcie coś się będzie działo... a tak dzień do dnia podobny.... a lekarka kazała mi "wypoczywać" jeszcze półtorej tygodnia... najlepiej na lewym boku... koszmar :-

-

-(