reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Porównuje właśnie ceny zabawek allegro - makro. Muszę powiedzieć, że np:

• Gąsienica gawędziarka allegro 88 zł (+ przesyłka) makro 81,73 zł selgros 80.40 zł

• Śpiewający żółw allegro 49 zł (+ przesyłka) makro 45,13 zł

• Playskool Fontanna z piłek allegro 107 zł (+ przesyłka) makro 97,59 zł

Sprawdzę jeszcze w selgrosie. Jutro się chyba przejadę.

P.S. Dopisałam cenę tylko do gąsienicy gawędziarki innych zabawek na stronie selgros nie ma.

Ostatnia edycja:
reklama
Zakupiłam dzisiaj:
486132251

Okazało się, że ten zestaw miała tylko jedna osoba na allegro. Wszystkie aukcje się pokończyły. Na szczęście ta osoba miała jeszcze jedną szt. i mi ją wystawiła. W sklepie internetowym ten sam zestaw kosztował 200 zł + przesyłka.

Mąż dziś zrobił małemu niespodziankę i kupił tą śmieciarkę Wadera z Biedronki. Jest super. Może nie jest tak dobrej jakości jak zabawki Fisher Price czy Chicco, ale super zrobiona i jest naprawdę co przy niej robić. I jest ogromna. Polecam.

reklama
Do góry