Dziewczyny podziwiam i trzymam kciuki
Na tym wątku już bardzo dawno nie było tak intensywnych konsultacji i starań . Czekam więc razem z Wami na rezultaty - oby jak najszybsze . A tak na marginesie to żeście się zebrały same dziewczynkowe staraczki
Ja starałam się zaplanować chłopca i raczej się udało więc trzeba wierzyć i działać . Powodzenia :-)
Na tym wątku już bardzo dawno nie było tak intensywnych konsultacji i starań . Czekam więc razem z Wami na rezultaty - oby jak najszybsze . A tak na marginesie to żeście się zebrały same dziewczynkowe staraczki
Ja starałam się zaplanować chłopca i raczej się udało więc trzeba wierzyć i działać . Powodzenia :-)
zeby wyliczac dni przed owulka liczy sie godziny tak zeeby godzinowo bylo faktycznie dwa dni przed nia a najlepiej 2,5-3 dni, więc to duzo wyjasnia bo meskie plemniczki moga przezyc wg ksiazek do 24godzin ale super mocne do 1,5dnia ;-)
szukam bo bardzo mnie interesowalo czemu tej Eni sie nieudalo
.
. Szczególnie bolało mnie to,że Pan Bóg nie wysłuchał mnie, choć bardzo wierzyłam,że tak będzie i długo się modliłam o córę.Szczerze mówiąc najbardziej liczyłam na pomoc Bożą, bo jak parę cykli nie zaciążałam -robiąc to nawet dzień przed-to wiadomo.Przetestowałam na sobie inne metody:elektryczności, chińską itd, co już kiedyś pisałam i wszystkie wskazały fałszywy wynik.