reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kicia jeszcze raz GRATULACJE:) Spokojnych 9 miesiecy :)
Aga .. noo sie naprodukowalas hihihihih :)) Nioo ja tez czytalam ostatnio ze wlasnie chodzi o TE godziny a nie dni.. ale kurcze jak tu zrobic monitoring jak PAni doktor przyjmuje tylko we wtorki i czwartki:dry:...ehhh ;-)
Bazylia.. teoretycznie kazdej chodzi o to by bylo zdrowe..ale jak juz tu maja dziewczyny po 2 a nawet 3 dzieci tej samej plci..jasne ze by chcialy trzecie plci przeciwnej:tak: tak jak i ja.. i jesli mozna ciut oćć temu pomoc . to czemu nie .. a nóż się uda;-).. Ja jakbym sie starala o pierwsze tez by mi bylo wsierawno :-D:-D W kazdym razie Powodzenia życze:)
Medio... a czujesz ze sie zbliza?? :)) Trzymam kciuki:)
Pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewuszki moje kochane:-) ja tam dzionek minął?:-)
Agnieszkaartykuł ciekawy,poczytałam cały i zakodowałam:-)
tak kochana byłam wczoraj na monitoringu, jestem w 14dc,chciałabym żeby już był styczeń,a razem z nim pęcherzyk:-)
a Ty kobieto to uważaj na siebie:-p i nie szalej za bardzo przed tymi świętami z porządkami :-)
Anufifi wiesz lekarz też mi mówił, że bywają takowe,ale mimo wszystko tak jakoś myśli dziwne kłębiły się w tej mojej głowie:-) trzymam kciuki za córcie kochana, uda się napewno:-)
Kikiwitaj cieplutko:-) no tak po 3 księciach czas na księżniczkę:-)
KiciaGRATULACJE KOCHANA!!!:-) ZDROWIUTKICH 9 MSC I NASTĘPNYCH OCZYWIŚCIE TEŻ:-)
Czarodziejkacieszę się,że skarb dał Ci się dziś wyspać:-)
kawucha inka z cynamonem....mniammmm:-), a wiesz, że cynamon pobudza :-D:-)
Bershkawitaj słoneczko:-) ja właśnie zakupiłam testy owu i mam zamiar je przetestować:-)trzymam kciuki za córcie:-)
Margarittkomoja kochana, co to za brak weny?? jakiś dołek?? zakopiemy:-) buźka skarbie:-)
Mediono tak...:-)napisała expresowo jak badanie:-) i co?:-)cieszę się, że badania wyszły dobrze:-)ale jak Ty się czujesz?:-)
Bazyliamy tutaj jesteśmy optymistkami i wierzymy:-)

mnie to dziś cały dzień jakoś telepie z zimna,nie wiem czy jakieś choróbsko mnie łapie czy dzisiejszy dzionek taki zimny:-)
od jutra zaczynam mierzyć tempkę-ginka kazała:-)i wypróbuje nowo zakupione testy owu:-)
jak tam przygotowania do świąt kobietki?:-)prezenciki zakupione?:-)
ja niby posprzątałam,tylko jakieś ozdoby jeszcze zarzucić i będzie dobrze....to już prawie za tydzień:-)
mam nadzieję, że za msc o tej porze będę do Was pisać już w dwupaku:-)
buziole:-)

Beti optymizemem powiało z twojego posta ...troszkę mniej przy wzmiance o Sobie samej ....zobaczysz będzie dobrze .Będzie synuś jak malowany....

Ja tez mam nadzieje ze za miesiąc będę już w dwupaku....
Jeśli chodzi o sprzatnie ...ja zabieram się jutro ...choć juz coś tam porobiłam....tak się zajęłam planowaniem monitoringiem i wyliczaniem ze nic innego mi w głowie ...niestety

Jarzebinko jak tam ???? mam nadzieje ze optymizm cię nie opuszcza ....uda się w końcu napewno....

Margaritta nie ma ze spadek formy brak weny czy coś tam ...;-):-)

Anufifi:-)oby był ten synuś, uda się nam zobaczysz:-)będziemy sobie brzuszki mierzyły razem:-D:-D:-)
szaleństwo sprzątania nastało,w sumie i tak się codziennie sprząta:-)jesteś w domku na święta, czy idziecie w gości?
ja już sobie termometr połozyłam koło łóżka i przypomnienie nastawiłam co by rano w szoku budzika,że trzeba wstaćdo pracy nie zapomnieć o tempce:-)
co z tą naszą Margarittką? może jutro będzie lepiej zajrzy do nas i naskrobie parę słów:-)

Medio następna wizyta 29 grudnia ? To Ty masz zamiar jeszcze tyle czasu nosić Karolka w brzuszku ? A mówiłaś coś o rozpakowaniu przed świętami ! A badają Cię tam ginekologicznie ? Jak tam szyjka ? Nie ma rozwarcia ? A KTG ? Skurcze się nie piszą ? Nie masz jeszcze żadnych symptomów porodu ? A co tam u Karolka ? Jaką wagę urodzeniową mu przepowiadają ?

Kicia gratuluję choć nie ukrywam ze jestem baaaaaaaardzo ciekawa kiedy przytulanko, kiedy zaprzestanie staranek i kiedy owulka :blink::happy2:

Dziękuje dziewczyny za miłe przywitanie :cool2:

Beti dzięki za ten optymizm :)mam nadzieje ze bedzie jak mówisz :)

u mnie z tempką to dziwnie , ja się bardziej sugeruje śluzem

Bershka ja co cykl mam dylemat kiedy zaprzestać serduchowanie , czy dobrze śluz rozpoznaje ...teoria jest banalna ale jak przychodzi co do czego do się ma mętlik ....

Beti ja też mam całą serię testów owu ale widzę, ze dziewczyny raczej odradzają na dziewczynkę, moze Tobie na chlopczyka się przydadzą

wiecie, mam takie wrażenie i uczucie ze gdybym poszła na całego to synek jak malowany, nie wierzę w to, albo ciezko raczejmi uwierzyć ze mogłabym mieć córeczkę
jakoś tak w środku czuje tylko "nabiałek" hehehe :-D:-D:-D

zresztą tak jak pisze Bazylia co ma być to będzie ;-)

dzisiaj robiłam z ciekawości test owu i ni ebyło żadnej kreseczki mimo, ze to już 15dc wczoraj była słaba ech...

za m-c jak nic nie wyjdzie staranka będą o jeden dzień dłużej czyli 13dc

reklama
Do góry