reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi ginka kazała kupić książkę "naturalne planowanie rodziny" i mierzyć tempke teraz tak dla siebie na rozpoznanie, ale wiadomo jakieś choróbsko, gorączka i wszystko się miesza, nie wychodzi prawidłowa, ale zobaczymy, jakby co to się Ciebie poradze:-)
Bershkachcialabym Ci coś poradzić odnośnie testów,ale kurcze dopiero je kupiłam i jeszcze nie używałam, ale w czwartek ide do mojej ginki to się zapytam:-)planowanie płci to taki jakby jej konik:-)

reklama
No właśnie ja zaprzestawałam jak sluz był , ale nie ten co byc powinien ...bo juz się bałam przedobrzyc...teraz wiem ze jak się będzie dobrze ciagnął na kilka cm to jest dopiero ten . I zaprzestane na pierwszym dniu w którym taki sie pojawi , bo to się tu na tym forum widze potwierdza :):tak::tak::tak:

Aha ...no i monitoring ...zobaczymy co on pokaże

no z tym monitoringiem mnie zaintrygowałyście
nigdy czegoś takiego nie miałam

no i jak mam powiedzieć gin. tak prosto z mostu, ze chce mieć dziewczynkę i żeby mi zmierzył wielkosc pęcherzyka ? Jak to będzie odebrane przez niego, hmmm

a kiedy się poprzestaje ze staraniami przy takim monitoringu ?

widze, ze raczkuję przy Was w tym temacie :baffled: :rofl2:

wiesz ..lekarze różnie reagują ...moj się pośmiał powiedział, że nie ma sposobu na planowanie płci , ale ze jak chce to mam sobie kombinować , ale szkoda czasu....:tak::-D

Po prostu idź i powiedz ze chcesz sprawdzic bo potrzebujesz wiedziec kiedy będzie owulka bo starasz sie o dziecko i tyle. Przy cyklach 28 dni to chyba najlepiej isć w 11dc . Jak bedziesz wiedziec ile ma pęcherzyk , to będziesz wiedziec kiedy zakończyc staranka. Pecherzyk pęka jak ma 23-25mm a rosnie na dobe ok 2mm ...
Z tym też róznie bywa ale tak mniej więcej jest...

Aga popraw mnie jak cos pomieszałam :)

Bershkaja poszłam do mojej ginki i poprostu powiedziałam, że staram sięo bobo i chce zrobić badania czy wszystko w porządku, przy okazji powiedziałam, że mam dwie córcie i chce przepis na chłopca:-)uśmiechnęła się ale tak fajnie nam się rozmawiało, bo ona się tym interesuję, zrobiła badania i wysłała na monitoring, w styczniu bedzie już miała jakieś specjalistyczne usg u siebie które jedzie z Chin:-) i będzie mi monitorowała kiedy:-)
więc jestem pełna nadziei:-)

Po konsultacji z ekspertką Agą ....pęcherzyk powinien miec 18-20mm :):tak::tak::tak:

Dzięki Anufifi, mam pewnego przystojnego ginka ;-) i wydaje mi się, że zrozumiałby moje oczekiwania :) moze jutro do niego zadzwonię :-)
nawet mam go w moich znajomych na NK :-D:-D:-D

Beti, widzę, ze Ty tez masz spoko babkę

to nie sprawiedliwe, jedni mają dwójkę chłopców drudzy dziewczynek :-D
powinien być sprawiedliwy podział

mnie już leci 31 lat i na trójkę to musiałabym się sprężyć, bo jak teraz będzie chłopak to i tak będę dalej dopinać swego :tak::tak::tak: gorzej jak wyjdzie mi niezła drużyna piłkarska :szok::-)

hahaha ja mojego tez mam na NK ...odbierał moich obu chłopaków i tez z niego niezły przystojniak ...hahaha no proszę proszę ...szaleństwo :)

Zmykam dziewuszki , bo mój maluszek jescze w nocy się budzi wiec muszę korzystac z każdej chwili na spanko

Do jutra miłej nocki

Czarodziejko , Jarzebinko ...dajcie znak zycia

reklama
Bershka- To kciukasy trzymam za coreczke :)
Anufifi kochana jestem..czytam ale malo skrobię do Was
nasze grono widze ze sie coraz bardziej powieksza...SUPER
A ja laseczki w zasadzie na chwilke
Boze znowu napisalyscie ze ho ho....moze jutro przy kawie nadrobie i poczytam i cos skrobne wiecej
Tym czasem biore męzusia za fraki i do łóżka :)
PIEKNEJ NOCKI
sercezostalonadmorzempcac5.jpg

Do góry