• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No mi tez cos ostatnio cos wszyscy zycza blizniat zwlaszcza ze moj brat ma blizniaki ale ja podziekuje. Pierwsze usg bede miala gdzies za 9dni takze sie w koncu dowiem co i jak. :-D

reklama
Cze dziewczynki,
witam sie z Wami serdecznie :) i gratuluje Wam wszystkim :) Jutro mam pierwsze usg to bedzie 5 tydz i 5 dzien, myslicie, ze zobaczymy nasza mala fasolke?

muffy dzieki.....
to tylko w polowie dobrze bedzie:):):)
w ostatniej ciazy tez widzialam w 7 tygodniu a pozniej w 12 juz niestety nie:(tak wiec......tylko czekanie pozostaje mi niestety.....i aspiryna:)

reklama
Dziewczyny a jak wy często robicie usg....? Bo mam się pokazać u lekarza ok 5 stycznia i nie wiem czy robić to badanie.. bo przecież w zeszłym tygodniu miałam robione... nie zaszkodzi ono Bąbelkowi? Może to głupie pytanie ale się boję.. poza tym to moja pierwsza ciąża więc pewnie będę pytania zadawać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry