Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No mi tez cos ostatnio cos wszyscy zycza blizniat zwlaszcza ze moj brat ma blizniaki ale ja podziekuje. Pierwsze usg bede miala gdzies za 9dni takze sie w koncu dowiem co i jak.
Witam wszystkie Sierpniowiczki ;-)
za mną już pierwsze usg a na nim taki malutki Bąbelek :-) coś wspaniałego :-)
Pozdrawiam Was Dziewczyny baaaardzo serdecznie!!
Cze dziewczynki,
witam sie z Wami serdecznie i gratuluje Wam wszystkim Jutro mam pierwsze usg to bedzie 5 tydz i 5 dzien, myslicie, ze zobaczymy nasza mala fasolke?
muffy dzieki.....
to tylko w polowie dobrze bedzie
w ostatniej ciazy tez widzialam w 7 tygodniu a pozniej w 12 juz niestety nietak wiec......tylko czekanie pozostaje mi niestety.....i aspiryna
Dziewczyny a jak wy często robicie usg....? Bo mam się pokazać u lekarza ok 5 stycznia i nie wiem czy robić to badanie.. bo przecież w zeszłym tygodniu miałam robione... nie zaszkodzi ono Bąbelkowi? Może to głupie pytanie ale się boję.. poza tym to moja pierwsza ciąża więc pewnie będę pytania zadawać :-)