reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a ja zawsze chcialam miec dziedzie zimową:tak: najlepiej ze stycznia , tak jak ja:-D i syneczka- Maciusia albo Michasia:-D
mi w zasadzie obojetne z jakiego miesiaca by bylo malenstwo byle nie bylo z pod znaku panny ..... moja mam jest panna i ciezko mi sie czasami z nia dogadac! ;-) a co do mojego starankowego suwaczka to niestety powinnam dopisac ze jest uzalezninony od mojej obrony! :-( meżulo nadal sie tego trzema mimo ze caly czas mi jeczy nad glowa ze on juz chce! :-D
a co do imion to z chlopcem jeszcze mamy problem .. moze Patryk, Radek a dziewczynka na 99% Lidia :-D Mysleliśmy jeszcze o Kubusiu tylko gdzie sie czlowiek nie obejzy to Kubusie same! i jak widac marzy mu sie parka :tak:

reklama
witam Was kochane :D zrobilam dzis badanie prolaktyny, teraz czekam tylko na wyniki. jak tam wasze humorki dzisiaj?? :tak:
Kobitko jak ja cie dawno tu nie widzialam !!! :rofl2: ale fajnie ze jestes!! :tak: humorek jak w najlepszym porzadku! :tak:
oby ta prolaktyna byla nizuiutka! ;-) ja tez musze w koncu pod igle pojsc na podstawowe badania bo juz jakis czas temu gadalam o tym i na gadaniu sie skonczylo! :baffled:

czesc Julitko ;-)
ja tez musze sobbie zrobic badanie na prolaktyne, tylko czekam jak mi sie @ skonczy i musze porobic wszystkie badania:tak:a humorek mam taki sobie bo brzuch mnie boli strasznie na @:-(

Kobitko jak ja cie dawno tu nie widzialam !!! :rofl2: ale fajnie ze jestes!! :tak: humorek jak w najlepszym porzadku! :tak:
oby ta prolaktyna byla nizuiutka! ;-) ja tez musze w koncu pod igle pojsc na podstawowe badania bo juz jakis czas temu gadalam o tym i na gadaniu sie skonczylo! :baffled:

czesc Julitko ;-)
ja tez musze sobbie zrobic badanie na prolaktyne, tylko czekam jak mi sie @ skonczy i musze porobic wszystkie badania:tak:a humorek mam taki sobie bo brzuch mnie boli strasznie na @:-(
Postanowilam ostro zabrac się za wszyskie potrzebne badania :) teraz czekam na wyniki i dzialam dalej zobaczymy co z tego bedzie :) ciesze się że znowu jestem z wami :) jestescie kochane :)

eve84- no bede sie kurowac,, ale dziekuje za odp...
lilu- tak dzis idziemy na usg,, jak maluch sie dobrze ulozy to sie dowiem i wam powiem:-D a wady sa jeszcze wieksze nawet -9:baffled:
marzenixx-- kurcze to wymyslam juz tu sposoby co nie miara.. hehe zeby pozbyc sie tego przeziebienia:rofl2:

reklama
Do góry