reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

hm...lekarz no coz...wkoncu chyba trafilam na dobrego......dostalam mnostwo skierowan na badania....wlacznie z genetyka......podwyzszona prolaktyny .....cytomegalia.-najprawdopodobniej byla przyczyna majowego poronienia......a toxoplazma pochlonela mi blizniaki.....doslownie lap[ie wszystko badziewie jak leci.....do tego teraz sposnia mi sie @ o 11 dni...tety negatywne....pewnie to po lekach....:-(

reklama
Witam kobitki nie bylo mnie 2 dni a tu tyle czytania ale naskrobalyscie no coz musze byc w temacie i czytam a tak na marginesie drogie sa testy owulacyjne bo nigdy nie kupowalam i chyba wyprubuje buziaczki jutro sie odezwie milej nocki karaluchy pod poduchy

hej dziewczyny:happy2: ja pozna wieczorowa porą... niedawno wrocilam z pracy , inwenture mialam:eek: zmeczona jestem okropnie...
.
bablyss ty mnie tu kochana nie strasz takimi nownami:szok:daj co i jak po badaniach bo sie baaardzo zaniepokoilam!!!
olica musisz suwaczki wklejac nie jak wczesniej pod innym suwaczkiem, tylko nowy suwaczek obok starego i wtedy sie zmiesci, ja tez mialam problem z tym ale doszlam co i jak:tak:
pozdrawiam was dziewczyny i witam nową dzeni4:-) będzie dobrze kochana, trzymaj sie:sorry:

mój mężuś wraca dzis w nocy z podróży , jutro mamy wolne i bedziemy dzialac!!!:-D

Moj L tez nie zawsze ma ochoty na sex :-(Najbardziej sie wkurzam, jesli ta ochota znika w dniach kiedy powinnismy sprobowac, czyli przed i w czasie owulacji. Jestem zla na niego ale na drugi dzien zaczynam wszystko analizowac i dochodze do wniosku jaka jestem czasem ''niedobra'', bo przeciez sex nie jest na zamowienie:tak:No , ale ja to czasem mam ciezki charakterek:zawstydzona/y:

wiesz co mi to juz nawet nie chodzi o dni plodne lub nie bo ja nie licze i tak szczerze Ci powiem,ze bladego pojecia nie mam kiedy je mam....ja to tez mam ciezki charakterek...dokladnie jest tak jak piszesz,ze sex nie jest na zawolanie...powinnam niby to zrozumiec a ja strzelam na niego fochy...bezsensu a jak ja nie mam ochoty to jest wszystko ok,ale paskuda ze mnie...!!!

hm...lekarz no coz...wkoncu chyba trafilam na dobrego......dostalam mnostwo skierowan na badania....wlacznie z genetyka......podwyzszona prolaktyny .....cytomegalia.-najprawdopodobniej byla przyczyna majowego poronienia......a toxoplazma pochlonela mi blizniaki.....doslownie lap[ie wszystko badziewie jak leci.....do tego teraz sposnia mi sie @ o 11 dni...tety negatywne....pewnie to po lekach....:-(

szczerze Ci powiem,ze nie znam sie na tym co piszesz,ale poweiem Ci,ze dobry lekarz to podstawa....skoro trafilas na takiego to super! trzymam kciuki zeby @ nie przylazla i zeby zdarzyl sie cod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przez koty?! a napisz jak sie tym zarazilas i jakie objawy...sorki,ze tak wypytuje ale zainteresowalo mnie to....

koty sa glownymi nosicielami tego badziewia.....a zarazic mozesz ze wszystkim i wszedzie....poczawszy od odchodow kocich po surowe mieso mleko jajka owoce do prac w ogrodku.....masakra....czasami nie ma objawow....mnie bolaly miesnie ,kosci,ciezko oddychalam...tak jak przy grybie...boli cie wszystko.....a w ciazy atakije najczulszy punkt....zarodek....jak szybko wykryja tox to mozesz brac leki i liczyc ze bedzie dobrze.....poczytaj na necie o tym .........a na cmv choruja dzieci.....wsumie tez bezobjawowo tak jak grypa.....zarazasz sie przez kichniecie takiej osoby chorej.....

ja i moja sasiadka poronilysmy blizniaki przez tox....a kolejna sasiadka jest w ciazy i sie leczy....prawie wszystkie razem bysmy rodzily....

reklama
Do góry