reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

a ja niestety muszę się już pożegnać :-(bo D już zniósl kołdrę(bo tak jak Donkat oglądamy filmy przykryci:-D) i teraz męczy mnie że już mam kończyć bo on chce oglądać wkońcu ten film.
życzę milego wieczorku:-):-):-)jak mi sie uda to jeszcze zajże po filmie
myślisz,że po co tak kołdra? Przecież już spod niej nie wypuści Cię:-p

reklama
iza znam to uczucie...nie jestes sama :-)

M wraca dopiero w przyszlym tygodniu,tydzien przed wyjazdem moich rodzicow od nas(a przyjezdzaja uz jutro),wiec padly ZNOWU moje marzenia i wyjezdzie gdzies,bo jak zawsze...M sobie wypoczywa,a zebysmy gdzies razem pojechali to juz nie bedzie jak,bo rodzice wyjezdzaja.Fajnie mnie urzadzil,drugi rok z rzedu to samo.Szkoda slow.
Przez 2 dni sprzatalam i cos pichcilam na jutrzejszy przyjazd rodzicow,ciesze sie bardzo,lubie jak ktos nas odwiedza,a zwlaszcza rodzice i to na cale 2 tygodnie :)

ja jestem ale też niedugo bo dziś mamy w planach zobaczyć ,,nie kłam kochanie":tak:a teraz zerkam jeszcze na ,,na dobre i na zle" i w miedzy czasie szukam jakiegos programu do nagrywania plyt bo chcę dzieciom nagrać plytke z piosenkami:tak:

my właśnie skączylismy oglądać, podobał mi się:tak: bo lubię takie romansidła, takie bajki

agulka, stuknal ci 3000ny post i nie bylo imprezy??:-D:-D

ja niedlugo doczekam sie 2000:tak:
:szok::szok::szok::szok: nie wiedziałam, a postawie po wypłacie;-);-);-):-p:-D:-D:-D

Witaj Asia:tak:

Moje maleństwo bardzo wysypane, ale na razie jest spokój po"usypiaczu" :tak:

Monia my oglądalismy cześniej film, by pod tą kołdrą nie zostac już.....:no: bo by było na "indiańca";-):-D:-D:-D

Dobranocka

witam się po nocach w wekend
ja mam zimowe przesilinie i nic mi się nie chce
nie chce mi się pisac sprzątac gotowac itp itd
co do B to mój tez jest z tych leniwych i trzeba wszystko wytykac i upominac al ejakos sie dogadujemy bo to juz 10 lat a 7 pod jednym dachem
a dzis jak wyszłam z domku o 8 to wróciłam o 19 bo po pracy skoczyłam na zakupki i kupiłam sobie 2 luizeczki i dzinsy a co mi tez sie cos nalezy
Agulka współczuje epidemii ale za to bedziez głowy

Nałóg zwyciężył:-D a jeszcze bardziej chyba chęć wyżalenia się dojazd do domu zajął mi ponad 40 minut pierwszy raz w życiu na liczniku 20/30 max a i tak nie wiele brakowało a znalazłabym się w rowie:wściekła/y: taka mgła że pasów na drodze nie widać a samochody z przeciwka dopiero w momencie mijania się. Jeździłam już w we mgle ale czegoś takiego nie widziałam:no: gdybym nie poczuła że podemną inna na wierzchnia to byłabym w rowie po drodze 3 razy się zatrzymywałam i włanczałam awaryjne i miałam ochotę wysiąść i zostawić auto na środku drogi i dalej iść z buta. W efekcie jak już wjechałam na osiedle to się z nerwów rozryczałam i weszłam zapłakana do domu a M zdziwiony bo u nas tej mgły jak na lekarstwo prawie nie widać i zamiast mnie taką roztrzęsioną jakoś pocieszyć to stwierdził że we mgle też trzeba umieć jeździć:wściekła/y: a ja przysięgam po tej dzisiejszej przejażdżce nie mam ochoty już wsiadać za kółko:no: no wyżaliłam się i już mi trochę lżej ale pewnie długo dziś nie zasnę.

Ostatnia edycja:
Myślałam że jeszce sobie z Wami pogadam skoro zasnąć i tak pewnie nie będę mogła zanim nerwy puszczą a tu wszytskie poszły spać:-( więc chcąc nie chcąc ja też uciekam do łazienki ale najpierw zapalę bo jeszcze się we mnie wszystko gotuje.:confused:

reklama
Do góry