reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Urodzinki naszych pociech

dziewczyny ile beziecie mialy srednio gosci? bo mnie przygotowania zaczynaja przerazac (tzn na razie mysli o przygotowaniach)....

reklama
My juz niedługo...
U nas będzie ok.10-12 osób.,a i tak będzie ciasno w "naszym apartamencie':-D

mi tez sie ta 2 bardzo podoba ale ja sie nawet sama nie zabieram za niego bo ja jestem w tej dziedzinie antytalencie niestety :sorry2:pewnie skończy sie na tym ze zamówimy tradycyjny:zawstydzona/y:

U mnie też będzie raczej tort w kształcie "2". No chyba, że czasu mi nie styknie, to kupimy gotowy.
Ale najpierw muszę kupić dużą prostokątną blachę, bo moja się już nie nadaje do użytku.

a u nas będzie bez tortu.....:zawstydzona/y::-( będzie tylko tort z kwiatów a na nim świeczki do zdmuchnięcia.... nie robimy tortu, żeby Hubkowi nie było przykro, że wszyscy zajadaja jego tort a on nie może....
pewnie się znowu uzbiera z 16-18 osób na urodzinki, niby sami najbliżsi, a tyle nas:-D

reklama
Dziewczyny, wymyśliłam, że Milenka na swoje drugie urodzinki dostanie małego kotka, który będzie dorastał razem z nią. Wiem, że zwierzę to nie zabawka, wiem że to wielka odpowiedzialność, miałam przez dobrych kilka lat dwa koty równocześnie i uważam, że życie z kotem pod jednym dachem to super sprawa, uwielbiam koty.
Tylko czy takie dziecko nie jest jeszcze za małe na taki prezent? Jak myślicie :confused::confused::confused:

Do góry