reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Zgadzam sie, wlasnie z ciekawosci weszlam na angielskie forum o tej samej tematyce. Te same problemy ale troszke inne podejscie, np. jedna z dziewczy zastanawiala sie czy moze sobie ozwolic na impreze i wieksza ilosc alkoholu hmmm. no nie wiem, dziwne podejscie. Nie jestem 100% apstynentka ale w takiej sytuacji trzeba myslec o fasolce.

Agalotta

Po owu nie ma zadnych przeciwskazan co do przytulanek:) Jest opinia, ze kobieta orgazm kobiety moze sie przyczynic to wczesnego poronienia.
Moje prywatne zdanie na ten temat jest - dopoki nie ma "glebokiej" penetracji nie powinno byc problemu

Dzien dobry na wieczór:-)

Kochana wszystko bedzie ok:-)nie smuc sie,mysl pozytywnie to wazne !!!
Milego dzionka dla ciebie:-)
Dziękuję, dzionek był miły, 4godzinne ploty z kumpela poprawiły humorek, a mi nie pozostaje nic innego jak życzyć Ci miłego wieczoru!!!
oby te kiepskie dni szybciutko minely ;-);-);-)
Dzięki, mam nadzieję że szybko minął bo taki nastrój potrafi wykończyć człowieka
Elizabeth-kochanie-a co Ty leczysz słonko? Tą infekcje?
Mam nadzieje, ze zła passa szybko minie i wrócisz do nas z wielkim usmiechem!!! Zdrówka dla Ciebie i synka!
Tak Kropeczko cały czas leczę infekcję, bo juz sama nie wiem jak to nazwać... na 2go lutego mam kolejną wizytę u gina i jak po tych globulkach nie bede widziała róznicy to bedę meczyć lekarza o jakies badanka, bo tak to chyba nie może długo trwać...Tobie również życze dużo zdrówka...Pozdrawiam

Dobranoc... idę na kolację!!!:-)

Hehe to fajnie ....ja pisze z Usa....
Olesia czy mozesz mi powiedziec jak moge sobie dodac jakis suwaczek??? Bo nie mam pojecia jak to sie robi??? :no:
Udzielalam sie niby na podobnym forach a kazde jest inne i jestem zielona:szok:

nacisnij np. na moj suwaczek- nazwe firmy (daisy... lub lilypie...) i tam cie pokiruja jak, bardzo proste.

Czesc!!!!!
Czy i ja moge do Was dolaczyc ????:-)
Rowniez staramy sie z mezem o dzidziolka, jestemy po slubie juz 2 lata i 6 miesiecy....o dziecko staramy sie juz grubo ponad rok i w lutym idziemy z mezem na konkretne juz badanka....bardzo sie boje....:sad: mam nadzieje ze nie bedzie tal zle;-)
Nie przeczytalam Was ale postaram sie choc te ostatnie stronki poczytac:-)
Milej nocki:-)

witam serdecznie!!! pewnie,ze mozesz dolaczyc!!!widze,ze staracie sie podobnie jak ja z mezem,nic sie nie martw,grunt to dobre rozpoznanie przyczyny..a potem to juz moze byc tylko DOBRZE!!!
jest tu nas spora gromadka mieszkajaca za granica,ja np mieszkam w Anglii.

reklama
Agalotta

Po owu nie ma zadnych przeciwskazan co do przytulanek:) Jest opinia, ze kobieta orgazm kobiety moze sie przyczynic to wczesnego poronienia.
Moje prywatne zdanie na ten temat jest - dopoki nie ma "glebokiej" penetracji nie powinno byc problemu
dzieki ale m poszedl niestety do prsc troche obrazony :) bo nie bylam pewna czy mozna czy nie chyba jutro musze mu to wynagrodzic;-)

Do góry