reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja właśnie też się żegnałam :-)
rano się nie podniosę:eek::-)
ja mam taka nadzieje, że jest już coś tam:-)ale staram się nie myśleć
kolorowych Pyszczek:-)
buzia:-)

reklama
poczytałam jeszcze o tym planowaniu i mam kogla mogla w głowie :szok::-)
idę lulu
dobranoc jeszcze raz tym co poszły, tym co idą i tym co maja zamiar:-):-):-)
buziaczki:-)

Czesc laleczki to ja tak na chwilkę późna porą zagladam :)))))
Sylwia-juz Ci pisalam babo ze sama do Czerwca nie zostaniesz!!!!! Boszzzze co za baba....:-D:-D:-D
A tak w ogole to Bosko ze sie razem z Anufifi spotkalyscie...buu ja tez tak chceee i jestem tyci zazdrosna:-D:-D:-D:-D:-D
Anufifi kochana to super newsy ze pechęrzk tak pieknie urósł!!!!! I nie poddawaj sie bo cie trząchnę!!! Co ja Ci mowilam? Ze na dziewczynke potrzeba cierpliwosci!!!! i nie jedna mama coreczki powiedziala ze WARTO CZEKAC....a Ty co juz schylasz glowe i sie poddajesz....normalnie pasa na ciebie wyjme...ehhhh
Kiki boskie to ziarenko..hlip hlip az mi sie lezka zakrecila
Przepraszam ze tak teraz wtrące ale mysle o Kici....jakos tak nie moge sobie z tym poradzic...ciekawe jak sie czuje...i szkoda ze jej tu nie ma:-(
Beti trzymam kciuczki za Ciebie i Synka rzecz jasna :)))
Jednak Pan Bog to ma przekichane z nami kazda chce inna plec....dobrze ze do wyboru są tylko dwie..buhahha
Pyszczek, margeritko buziaki i dla Was...dziekuje za Kciuki i myslenie o mnie.....egzamin...no co..kiedys sie go zda :)))):-D:-D:-D:-D
Mykam utulic sie w klate M
pa

DZień Dobry Babeczki:)))))
A co tu tak pusto????
Ale sie wyspalam :))))
Moje chlopaki wstały i zajmowali sie soba a ja sie do 9:00 powylegiwalam :))))
A gdzie wy sie podziewacie Kochane?
No zeby zadnej nawet na kawce nie bylo? hmmmm
Buziaczki Kurczaczki
Milego dnia

Anufifi jezeli mogę wtrącić swoje zdanie to ja jednak bym tej córci w przypadku dwóch chłopców nie odpuściła :) moze akurat doszło lub dojdzie w najbliższych godzinach do zapłodnienia, ale wiem że mięśniak nie czeka więc Twoja decyzja co do planowania płci w przyszłym m-cu jest chyba słuszna :tak:

mnie lekarz na wizycie nie mógł dokładnie stwierdzić dnia owulki :no: powiedział, że przypuszcza ze byla w okolicah 16 dnia cyklu u mnie przytulanie było w 13 dniu więc mam OGROMNĄ nadzieję na córeczkę. Ale jak będzie synuś będe go kochać ponad życie !

Kiki śliczne zdjęcie maluszka, mam takie same.

Jarzębinko czekasz na wizytę do 6 tygodnia ciąży ?

Cześć dziewczynki ale żeście naskrobąły....:-D
Kiki śliczna dzidzia;-)
czrodziejko powodzenia na egzaminie...:tak:
Beti kiedy robisz betke.... ( 10dni po owulce juz jest wiarygodna!)

Pyszczek niema co sie nakrecać, najlepiej nie myślec a byc miło zaskoczonym....;-)

Bershka jezeli 13dc serducho a 16dc owulka to masz wielgachne szanse na coreczke... iżycze Ci jej...:-)

Anuffi babeczko Ty moja dobrzeze odpuściłas to tak naprawde pierwszy cykl staran u Ciebie reszta była nierealna by byla ciaża wieć glowa do gory bedzie corunia jak malowana.... tylko cierpliwości kochanie;-)

jarzebinko no własnie kiedy masz wizyte? idziesz prywatnie czy na kase.... bo prywatnie odrazu robią usg i zdjecie... a na kase trzeba sobie poczekac na termin:-(

Sylwuś a moz ejakos Cie złamiemy i niewytrwasz do czerwca...:-pwarto probowac moze prubuj tak do 4 dni przed owulka a jak sie uda to masz 100% babeczke i niewazne ze na zime wtedy:-D:zawstydzona/y:

Kicia wracaj do nas.... :zawstydzona/y:

ja jutro ide porobic badania bo jeszcze zadnych nierobilam w ciazy... i strasznie mnie kusi isc na usg czy wszystko ok jest... i czy to mozliwe ze tak wczesnie czuje dziecko jak mi po brzuszku kursuje...:-D:-D:-D

pozdrawiam Wszystkie dziewczyny.... przepraszam jak kogos pominełam:zawstydzona/y:

reklama
Anufifi jezeli mogę wtrącić swoje zdanie to ja jednak bym tej córci w przypadku dwóch chłopców nie odpuściła :) moze akurat doszło lub dojdzie w najbliższych godzinach do zapłodnienia, ale wiem że mięśniak nie czeka więc Twoja decyzja co do planowania płci w przyszłym m-cu jest chyba słuszna :tak:

Dzieki....musze czytac takie rzeczy zeby wyluzować :-)

Ostatnia edycja:
Do góry