reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

reklama
dzięki Oli i Lorien, na razie staram się o tym nie myśleć, pewnie paniki dostanę w czerwcu, slyszałam po prostu tak rózne historie, że z nich ułozyłam sobie nienajlepszy obraz porodu, no cóż, w lipcu stworzę swoją własną historię;-)

Dziewczyny zauważyłam, że od 3 dni zaczęły mi puchnąć nogi.... Zazwyczaj tylko wieczorami ale dziś rano już mi kostek prawie w ogóle nie było widać! Troszkę się martwię bo to dopiero 4 miesiąc a co będzie potem....
Znacie jakieś dobre sposoby żeby mniej nogi puchły?????

Fizycznie tego nie odczuwam ale jakoś moje nóżki straciły swój dość ładny wygląd.:-:)zawstydzona/y: Bo nóżki(stopy) i rączki to w całym moim ciele chyba najlepsze co mam.;-)

Trochę pocieszające, że to tylko tymczasowe, w ciąży woda w organiźmie się zatrzymuje i stąd te opuchlizny. Może jeszcze ogranicz sól...?

reklama
Lorien już bardziej się nie da niestety. :no: Soli zawsze używałam niewiele a po ostatniej wizycie u lekarza to już w ogóle...:-)

Do góry