sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
laseczki gdzie jesteście wszystkie:-)????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

, pozniej pojechalam do gorzowa do rodzicow bo ponad tydzien ich nie widzialam, poszlismy do ascany do tego figloraju (synus bal sie troche dzieci i na rece chcial ciagle, ale poczatki sa zawsze ciezkie, rozkrecil sie po ok 30 min ale nadal byl niepewny) pozniej wrocilismy do rodzicow napilismy sie kawusi, zjedlismy (mojej mamy dzielo) serniczka z bita smietana no i wrocilam 

juz go bardzooooo dawno takiego nie widziałam ale było fajnie potem jak dziadkowie pojechali to sie dobrze impreza rozkręcioła i 2 pary znajomych jeszce mielismy dzieciaków +Olka masakra w domu jutro generalne sprzatanko niestety.Michał zadowolony z prezentów i dumny z tych 6 lat (Anulko dziękujemy za zyczonka
)

A własnie. Już kiedyś dziewczyny o tym pisały. ale ja dopiero teraz to wypróbowałam.
A dokładnie kupiłam pieluszki DADA a Biedronce. I jak dla mnie nie różnia się niczym od Pampersów czy Huggiesów. młody nie ma żadnego uczulenia. Więc narazie zostajemy przy tych. a kosztuja 29,99 za 54 sztuki![]()
najpierw testowałam przez dzień u młodego a dziś założyłam mu tą pieluszke pierwszy raz na noczobaczymy jak chłonie w nocy.
ale jak narazie polecam! u nas sie narazie sprawdzają![]()

ale mam przyjaciolke po cc i ona znowu ma inne zdanie, po cesarce przez 10 dni byla w szpitalu (synek zlapal infekcje) a jak wychodzila to ledwo szla, tak sie czula, nie mogla sie wyprostowac
i teraz tez czasem czuje to miejsce. Ja na 4 dobe wyszlam i maz poszedl z Oskarem do domu, a ja sama poszlam sklepu (k. domu) na zakupy i sama weszlam na 4 pietro, i w sumie od razu bylo ok. Pewnie dlatego nie boje sie ewntualnej drugiej cesrki i nie wiedze innego zakonczenia ciazy. Dodam, ze lekarz moj to jednak cesarek sie narobil, wiec moze to tez powod;-);-);-)