dzien dobry
u nas kolejny dzien pieknego slonca :-)
Sabinko... wode pilas.;-)
Jagoda..........tez widzialam te rada ale wydaly mi sie glupie i tak jak przypuszczalam dzieci ich nie lubia .....jestes najlepszym przykladem

Anineczko..........autko za posprzatanie domu
super
jeszcze tylko prawojazdy i bedzie ok
Larvuniu.......fajnie macie z pampersami, ja kupuje takie promocyjne w kartonie
women .......nie mialam cesarki nie wiem , no i kuruj sie ....wiosna idzie :-):-)
ma pytanie .... jakiej konsystencji sa kupy waszych dzieciakow ,czy juz takie kielbaskowate czy raczej luzne (ale nie rozwolnienie) takie niezbite

wczoraj przyjechali do nas moi rodzice , podordze z nart , fajnie bylo z nimi spedzic wieczor . Brakuje mi ich tak na codzien ;-)
u nas kolejny dzien pieknego slonca :-)
Sabinko... wode pilas.;-)

Jagoda..........tez widzialam te rada ale wydaly mi sie glupie i tak jak przypuszczalam dzieci ich nie lubia .....jestes najlepszym przykladem

Anineczko..........autko za posprzatanie domu
super
jeszcze tylko prawojazdy i bedzie ok Larvuniu.......fajnie macie z pampersami, ja kupuje takie promocyjne w kartonie
women .......nie mialam cesarki nie wiem , no i kuruj sie ....wiosna idzie :-):-)
ma pytanie .... jakiej konsystencji sa kupy waszych dzieciakow ,czy juz takie kielbaskowate czy raczej luzne (ale nie rozwolnienie) takie niezbite

wczoraj przyjechali do nas moi rodzice , podordze z nart , fajnie bylo z nimi spedzic wieczor . Brakuje mi ich tak na codzien ;-)

jakby nie chlał bez umiaru to by zdrowszy był
na spacerek może wyskoczymy za jakąś godzinkę bo muszę obiadu dopilnować bo wczoraj tak robiłam jajka na miękko że gotowały się godzinę bo skleroza nie boli ale.....

to go nie otrzymasz ....jak twierdzą ból jest dobry i nie ma co dyskutować .....