Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sądzę, że takie spodnie podszyte polarkiem są idealne na temp 7-10 stopni, zwłaszcza, że Oli albo chodzi na nogach, albo siedzi w wózku bez przykrycia. Ale to były spodnie tylko na dwór, w domu chodziła w cieńszych. Natomiast zimą ubierałam ocieplane spodnie od kombinezonu.
.
.Ona sie denerwuje,ze on jej rusza.Prawdopodobnie dostanie od nas na urodziny
Fajny ten domek,ale moje dziecię tylko samochody ma w głowie;-).Dostał ostatnio stoliczek edukacyjny z przeróżnymi funkcjami,ale bawi się w zasadzie tylko jedną:kluczyk do odpalania samochodu taki dźwiękiem silnika
![]()
,dzwiek odpalanego silnika przy przekrecaniu kluczyka,piski opon,klakson,dzwiek kierunkowskazów,karambolu
.Konrad sie jeszcze nieraz bawi.
Kasiad my mamy takie sztruskowe (czerwone) podszyte polaremKasiu bardzo fajne te ogrodniczki![]()

nie chce nic DUZEGO i nic co zawiera duza ilosc elemetów badz sa w tym czyms małe elementy
Aga,te małe elementy sa przymocowane.Skoro zabawka jest powyzej 12 m to musi byc bezpieczna.Mi sie bardzo spodobał i jestem prawie zdecydowanaKasiad my mamy takie sztruskowe (czerwone) podszyte polarem
bardzo lubie jej je zakładac
Tycia fajny ten domek ..szukam czegos dla małe ale z wiadomych względównie chce nic DUZEGO i nic co zawiera duza ilosc elemetów badz sa w tym czyms małe elementy
![]()