A
Asiowo
Gość
Juz jej to doradziłam... i nie ma poprawy:-( tak mi jej strasznie szkoda... :-(A ja juz nie wiem jak jej pomóc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może niech właśnie z pozycjami pokombinujeJuz jej to doradziłam... i nie ma poprawy:-( tak mi jej strasznie szkoda... :-(A ja juz nie wiem jak jej pomóc...
MARLENKO dziekuje Ci kochana za miłe słowa. Faktycznie mam duuużo cierpliwości ale to przy wychowywaniu małej jest naprawde nieocenione!!!
Ogólnie to Ja mam "charakterek" jestem postrzelona i narwana. Wszędzie mnie pełno
ASIOWO ja tez jestem ciekawa czy ten mały to tylko przy cycusiu tak płacze czy tak jak pyta marlenka przy butli też? Bo wtedy moja teoria bierze w łeb..![]()
Niestety czeto dzieci uczulone na jablko maja alergie krzyzowa wziewna na pylki brzozy. (alergia krzyzowa)