reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Martynko, masz racje - juz sie zaczelam niecierpliwic. Musze Ci powiedziec, ze i tak w ym cyklu przechodze to duzo lagodniej. Trzymajcie kciuki - blagaaaaaaaam!

Gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!! Niech fasolka rosnie zdrowo. Przyjemnych 9 miesiecy i szczesliwego rozwiazania.
P.S. I juz nie marudz, tylko zacznij sie cieszyc. Serduszko juz sie pomalutku tworzy. To musi byc super uczucie, jesli ma sie swiadomosc ze w brzuszku z dnia na dzien, fasolka rosnie !
Ktora nastepna do gratulacji fasolkowych? :-D
Ty kochana napewno :-):-):-):-)

reklama
Witam Was!

sylwka22 trzymamy kciuki za serduszko:-)
Dziękuje kochana jak tylko coś będę wiedzieć od razu z Wami się podzielę z wiadomościami;-)

bablyss pisze:
Sylwka22 dbaj o siebie bardzo....kochana jestes....:tak:
dbam jak tylko potrafię i dziękuje słoneczko Ty też jesteś wspaniała i będę Was wspierać jak tylko umiem bo wiem, że czekanie na kluseczkę jest nie lada sztuka;-)

kinguś trzymam mocno daj znać jak poszło...

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk ciążowy - 10 mm
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
zarys zarodka- 0,7 mm (coś się tam tworzy ale nie ma nawet milimetra).
Wcześniejsza ciąża niż wynika z okresu.
Za tydzień na usg i wtedy powinien być już zarodek widoczny.
Dziękuje za kciuki :tak::tak:
Kochana to świetnie teraz dbaj o siebie i nie denerwuj się bo ja się ze złoszczę wtedy na Ciebie:wściekła/y: no pilnuj się:-D ważne że wszystko jest oki i historia się nie;-) powtórzy

kobitki mam taką prośbę możecie mi powiedzieć, w którym tyg ciąży jestem bo ja już zgupiałam, betkę robiłam 4. 02 i wyszła 98,86 możecie mi to jakoś obliczyć???

z tego co ja wyliczyłam to 4??

elfa- swietne wyniki....:rofl2: mozesz byc pewna ze hormony przysadki mozgowej te bardzo wazne masz w normie..

kingus- czekalam na wiesci od ciebie i widzisz, wszytsko ok,, super prezencik na walanetyki dostaliscie z mezusiem:-D oby tak dalej.. i wierze ze juz wkrotce zobaczysz serduszko twojego dzieciatka:rofl2:

Znajdziesz pracę :tak::tak:

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
Kinguś na razie wszystko idzie książkowo przyrost pęcherzyka powinien być min 1 mm na dzień a u Ciebie wynik idealny. Wiele dziś nie napiszę bo moja mała ma grypę żołądkowa i ciężki dzień za nami.
Oby jutro było lepiej:tak:
Buziaki

Znajdziesz pracę :tak::tak:

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
a widzisz mamuska:-):-)
gratulacje

dzieki za dobre informacje, ciesze sie ze te moje hormonki sa ok :)
teraz tylko zostaje jeszcze zbadac nasionka meza czy sie poprawily po witaminkach, niestety teraz jest chory i lyka antybiotyk, wiec badanie musi poczekac jeszcze tydzien

Witajcie wieczorowa pora:-):-)

no to widze ze jestesmy w podobnej sytuacji :baffled:
Tez sie przeprowadzamy jutro na nowe mieszkanie ( jeszcze razem ) ale moj zwiazek tez wisi na wlosku :szok::szok::szok: nic nie pisalalam bo myslalam ze to tylko takie tam spiecie, ale jest coraz gorzej :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Jestem zalamana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lilu - Co sie dzieje? Kochana mam nadzieje, ze klotnie nie pojawiaja sie z powodu tego, ze nie ma w waszym zwiazku jeszcze dzidzi:-(

Witam Was moje myszki:-) kochane wiecie moze cos na temat takiego zółtawego śluzu???

Julitko - Jedynie co wiem na ten temat to to, ze zoltawy kolor sluzu onacza, ze nie jest to plodny sluz:tak: i ze czasem jest oznaka jakiegos zapalenia(ale to czesto jest zwiazane z intensywnym mocnym zapachem sluzu) - co nie znaczy, ze u ciebie tak wlasnie jest kochana:tak:Moze w twoim organiznie zachodza jakies zmiany i tak organizm na to reaguje:-)

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm

Kingus - Ale sie ciesze:-):tak::-):tak:Dalej 3mam kciuczki.

Pozdrawiam wszystkie niewymienione kobietki na forum:tak::-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Ci MĘŻATKO kochana za odpowiedz hm...co do zapachu to raczej nie ma zadnego niepokojącego na szczescie a do zmian hm....nie wiem sama moze moj organizm szykuje sie na zblizającą się @.... jakie przeziebienie na dodatek dzis mnie bierze :-(

Do góry