reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

starania się - watpliwości..

Kungus, jak sie dzis czujesz nasza ciezaroweczko? Somopoczucie sie polepszylo?

Uwaga !!!! Znow pytanie z mojej serii glupich pytan!!
Ciotki, czy ktoras z Was miala moze kiedys tak jak ja w tym dziwnym cyklu? Tzn. po owulce bolaly mnie piersiaki a potem przestaly i ciagle nie bola?? Nie pamietam, zebym kiedykolwiek takmiala. Moze ja w ogole nie mialam owulki???
Już lepiej staram się myśleć pozytywnie:tak:
Mnie zaczęły boleć od owulacji i bolą cały czas.

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne .....
A ma dobry sprzęt? Z jakiego miasta jesteś? Powtórz też betę.

A niech samiec cierpi.
:-):-) Super ;-)

reklama
No w koncu rozkreca sie u mnie wredna @

Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

OOO uwielbiam jelapeno :tak: oczywiscie w drobnych ilosciach ;-):-D

Dobra to ja zaczne!!!

SERDECZNE POZDROWIENIA DLA MĘŻA HANI, KTÓRY NAS TAK NAMIĘTNIE PODCZYTUJE!!! WIDZIMY CIE!!!:-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W takim razie ja rowniez pozdrawiam mezulka
HANI :tak::-)

Pamietam jak kiedys kolezanka przywiozla mi z Wloch taka malenka papryczke wieklosci opuszka palca i dodalam dwie do zupy ( lubie pikantne potrawy ) przyznam sie ze zupy nawet by swinka sie nie tykla, dala czadu :D

Ostatnia edycja:
No ludzie Kaprycha z tym smarowaniem to ja cię nie mogę. Masz dzikie i szalone myśli. Aż mi ciary przeszły. I to ja jestem szalona????

Pozdrowienia dla męża Hani i innych panów, którzy kiedykolwiek nas podglądali

kotek.jpg

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

Dla własnej spokojności sprawdziła bym u innego.

Dobra to ja zaczne!!!

SERDECZNE POZDROWIENIA DLA MĘŻA HANI, KTÓRY NAS TAK NAMIĘTNIE PODCZYTUJE!!! WIDZIMY CIE!!!:-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też się przyłączam do pozdrowień!
:-):-):-) i...... WYNOCHA:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

Oj... To strasznie przykre :no: Ale skoro badanie trwało 0.5 minuty, to... faktycznie mógl przeoczyc... Gdzies na jakims forum czytalam o pustym pecherzyku, u kogos stwierdzili, ale dziewczyna nie mogla isc na usuniecie po tygodniu, a po zdaje sie dwoch tygodniach stwierdzono, ze jednak pecherzyk nie byl pusty...

Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

Gotuj gotuj, przez zoladek do seca :-D:-D:-D

reklama
Witam was moje kochane!!!
U mnie wszystko w porzadku,odpoczelam sobie i mysle pozytywnie:-)Bylam u Gina ,bardzo fajny lekarz,jak na faceta bardzo delikatny,mialam dopochwowe usg i normalne tez,pobral wiele probek i cytologie,narazie nie musze robic zadnych badan bo u mnie to jak w zegarku i owulka jest wiec mamy nadal probowac,powiedzil ze jak do lata nic nie wyjdzie to maz musi zbadac sperme bo on mysli ze to raczej cos u niego niz u mnie.Narazie nie bede mu o tym mowic,nie bede sie denerwowac i jego taz,nie mam zadnej cysty na jajnikach i mowil ze wszystko ok:-)
No to juz 7 miesiac leci,moze niedlugo sie uda:-)Mowil tez jak sie przestaje brac proszki Anty to moze byc mozliwosc ze organizm musi sie dostosowac do nowych zmian.Powiedzial cos intersujacego ze trzeba sie przytulac przed owulka bo w ten dziej owulacji po 12 godzinach wszystko umiera i juz jest za pozno.Wiec moze probojmy dwa dni przed zeby tam sie nazbieraly plemniczki to moze zadziala:-)
Tesknie za wami moje psiapsiuleczki kochane!!!
Trzymajcie sie zdrowo i zycze powodzenia w fasoleczkach:-)

Do góry