reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczyny.
Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Kurna @ dzisiaj dostałam znowu dzień wcześniej niż powinnam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I wiecie co ja dzisiaj mądra zrobiłam nie miałam podpasek w pracy tzn. myślałam że mam w szafce jeszcze ale jakiejś koleżance się przydały i patrze nie ma.
Pogoda okropna nie chciało mi się wyjśc do sklepu bo za godzinę już koniec pracy więc zrobiłam sobie tampona z dwóch takich okrągłych płatków kosmetycznych.
I kurna nie mogę tego teraz wyjąć:no::szok:
Ide się kąpać może w wannie dam rade,no nie mogę ale ja jestem mądra.

Hahahaha, ta jak zwykle cos wymyslila. Ty moj maly wariatunciu! Przynamniej pozytywne masz podejscie do @ i wszystkie nas kladziesz na lopatki swoimi pomyslami! :-D
walentynki-1.gif

Kochane moje życzę Wam żebyście w kolejne Walentynki tuliły już swoje maleństwa albo chociaż nosiły je pod serduszkiem.
Dziekujemy Ci kwiatuszku :-D Wiesz mnie tez moj wujek gin proponowal juz tylko in vitro (niestety sam tego nie robi). Mowie Wam, na maxa dziwnie bylo jak juz sie odwazylam go poprosic o porade. Nigdy mnie nie badal, bo to juz przesada. Ja mialam niesamowite opory, zeby mu w ogole opowiedziec o moich problemach.
Tak wiec dziewczyno, Twoj sukces podnosi mnie na duchu -daje nadzieje

P.S. wlasnie doczytalam, ze to Twoja kolezanka ma miec in vitro - cholera 3 lampki wina robia swoje :p Tak czy inaczej, Twoj sukces ciagle podnosci na duchu :p
Cholera jasna , Kapryska nie pij juz wiecej bo wstyd przynosisz!
Mezu Hani, smacznych nalesniczkow zycze!

Ostatnia edycja:
reklama
Hahahaha, ta jak zwykle cos wymyslila. Ty moj maly wariatunciu! Przynamniej pozytywne masz podejscie do @ i wszystkie nas kladziesz na lopatki swoimi pomyslami! :-D
Dziekujemy Ci kwiatuszku :-D Wiesz mnie tez moj wujek gin proponowal juz tylko in vitro (niestety sam tego nie robi). Mowie Wam, na maxa dziwnie bylo jak juz sie odwazylam go poprosic o porade. Nigdy mnie nie badal, bo to juz przesada. Ja mialam niesamowite opory, zeby mu w ogole opowiedziec o moich problemach.
Tak wiec dziewczyno, Twoj sukces podnosi mnie na duchu -daje nadzieje

P.S. wlasnie doczytalam, ze to Twoja kolezanka ma miec in vitro - cholera 3 lampki wina robia swoje :p Tak czy inaczej, Twoj sukces ciagle podnosci na duchu :p
Cholera jasna , Kapryska nie pij juz wiecej bo wstyd przynosisz!
Mezu Hani, smacznych nalesniczkow zycze!

No nie moge. Trzy lampki wina a ta już nawalona. Jadźka przyjedź do mnie to ja cię nauczę pić. Bo coś mi się zdaję, że ty jakoś bez wprawy jesteś. U mnie świeże powietrze a i nastrój do picia jest.
Czekamy cierpliwie bo jeszcze się nie dowlekł.

No nie moge. Trzy lampki wina a ta już nawalona. Jadźka przyjedź do mnie to ja cię nauczę pić. Bo coś mi się zdaję, że ty jakoś bez wprawy jesteś. U mnie świeże powietrze a i nastrój do picia jest.
Czekamy cierpliwie bo jeszcze się nie dowlekł.

Ciotka, to jak przyjdzie ten Twoj ukochany to spakuj go wpadnijcie do nas. U nas impreza sie dopiero rozkreca, wiec przydalby sie ktos kto ma wprawe w piciu :-D:-):-D

hehe dziewczynki wszystkie tak pozdrawiamy Hani Męża hehe jeszcze mu sie spodoba i do nas dołączy :-):-):-):-) bedziemy miały rodzynka :-):-):-):-):-)

Kochana, niech lepiej nie dolacza bo mnie tu dobrze w damskim towarzystwie:-D Rodzynek nie lubie. Wino tak a tez jest z winogron, hihihi

No skombinuje na szybko teleporter i odstawie gwiezdne wojny.
Pije to się w górach. nie dość, że świeże powietrze to i ciśnienie wyższe i bardziej ekonomicznie się pije.
Przez ciebie cholero piwa mi się chce!!!! Boże ona mnie wykończy, no nie wytrzymam z nią.

:-) czesc zdiewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo dalam sobie troche wolnego od czatowania i kompa. A i wlasnie wrocilam z 2 tygodniowego urlopu, jestem wypoczeta i pozytywnie nastawiona. Zrobilam sobei wyniki na toxo i znowu opadlo TYLKO 34 wiec duza poprawa.
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym i powodzania tym wciaz starajacym.

No wczasowiczka masz trochę do nadrobienie przez te 2 tygodnie.
Tylko nie zadawaj żadnych pytań Kaprychśce bo ona już nie kuma czaczy. Nawaliła się 3 lampkami wina. I tylko robi smaka innym.

reklama
Witajcie wieczorkiem:-)

Hey Dziewczyny,
.....A ja sobie do Was pozwolilam napisac bo mam dola :-(

Kroptusiu - tak jak pisaly dziewczyny poczekaj na wyniki, nie czytaj juz na necie, bo mozna naprawde wkrecic sobie duzo niepotrzebnych rzeczy a po co:tak: Staraj sie nie myslec tylko pesymistycznie na ten temat. Glowka do gory. Jestesmy na forum razem z Toba i trymamy kciuczki, zeby wszystko bylo w porzadku. ;-):tak:Pamietaj, ze twoja dzidzia odczywa wszystko i napewno nie chce zebys sie zalamywala:tak:

Za niedługą chwilę będzie. Naleśniczki gotowe!!

HankaM i Kaprycha - Wy to jestescie udane dziewczyny:-D:-D:-D

A ja z takim malym pytankiem:tak:: Robilam ostatnio cytologie rowniez w Polsce. Dzisiaj siostra odebrala mi wyniki i powiedziala, ze wszystko oki. Czy cytologia moze wykazac niedroznosc jajowodow czy raczej tylko usg?Bo ja juz nie wiem:confused:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE FORUMOWICZKI:tak:

Do góry