Kaprycha
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Kurna @ dzisiaj dostałam znowu dzień wcześniej niż powinnam.
I wiecie co ja dzisiaj mądra zrobiłam nie miałam podpasek w pracy tzn. myślałam że mam w szafce jeszcze ale jakiejś koleżance się przydały i patrze nie ma.
Pogoda okropna nie chciało mi się wyjśc do sklepu bo za godzinę już koniec pracy więc zrobiłam sobie tampona z dwóch takich okrągłych płatków kosmetycznych.
I kurna nie mogę tego teraz wyjąć
Ide się kąpać może w wannie dam rade,no nie mogę ale ja jestem mądra.
Hahahaha, ta jak zwykle cos wymyslila. Ty moj maly wariatunciu! Przynamniej pozytywne masz podejscie do @ i wszystkie nas kladziesz na lopatki swoimi pomyslami!
Dziekujemy Ci kwiatuszku![]()
Kochane moje życzę Wam żebyście w kolejne Walentynki tuliły już swoje maleństwa albo chociaż nosiły je pod serduszkiem.
Wiesz mnie tez moj wujek gin proponowal juz tylko in vitro (niestety sam tego nie robi). Mowie Wam, na maxa dziwnie bylo jak juz sie odwazylam go poprosic o porade. Nigdy mnie nie badal, bo to juz przesada. Ja mialam niesamowite opory, zeby mu w ogole opowiedziec o moich problemach.Tak wiec dziewczyno, Twoj sukces podnosi mnie na duchu -daje nadzieje
P.S. wlasnie doczytalam, ze to Twoja kolezanka ma miec in vitro - cholera 3 lampki wina robia swoje
Cholera jasna , Kapryska nie pij juz wiecej bo wstyd przynosisz!
Mezu Hani, smacznych nalesniczkow zycze!
Ostatnia edycja: