reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Aliso

Dziekuje za cieple slowa.

Procesu niestety nie da sie odwrocic. Tzn sam proces jest odwracalny i moj parnter byl w grupie gdzie sie okresla prawdopodobienstwu sukcesu na 90%. Niemniej jednak my sie znalezslimy w tych 5%, gdzie sie nie powiodlo. Bedziemy przystepowali do in vitro, bo tylko to nam pozostaje. Lekarz jak na razie kazal nam czekac 3 miesiace i powtorzyc test nasienia, zeby na 100% byc pewnym. Po odwroceniu zabiegu w 90% przypadko sperma powraca po okolo 2-3 miesiacach. Zdarza sie jednak ze trzeba czekac i 6 miesiecy, dlatego tez musimy test powtorzyc
Ponadto to standardowa procedura, bo testy roznia sie miedzy soba i zawsze kaza zrobic minimum 2. Wiec koniec marca bedziemy mieli drugi test. Od kwietnia zaczynamy procedure ICSI, ktora powinna sie zamknac w 3-4 miesiacach. Jak dobrze pojdzie to w lato zostane mama:) A jesli nie to bedziemy przystepowali do kolejnego podejscia itd.....

Co u Ciebie kochana ?

Ostatnia edycja:
JULITKO WSZYSTIEGO NAJLEPRZEGO POD TE URODZINKI,PRZEDE WSZYSTKIM DUZO ZDROWKA I SPELNIENIA MARZEN!!!!!!!!!!!

LILU jak tam Twoj sen na nowym mieszkanku...zapamietalas cos?

LOLITKO ciesze sie ze sie nie poddajecie,na pewno w wakacje bedziesz mama!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,A CO SIE DZIEJE Z W.KROPECZKA?

JULITKO WSZYSTIEGO NAJLEPRZEGO POD TE URODZINKI,PRZEDE WSZYSTKIM DUZO ZDROWKA I SPELNIENIA MARZEN!!!!!!!!!!!

LILU jak tam Twoj sen na nowym mieszkanku...zapamietalas cos?

LOLITKO ciesze sie ze sie nie poddajecie,na pewno w wakacje bedziesz mama!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE,A CO SIE DZIEJE Z W.KROPECZKA?
DZIĘKUJĘ CI KOCHANA :tak::tak::tak:

Witam w te zimowe i śnieżne południe, mnie normalnie zasypało, jak się mi uda to dodam zdjęcia na forum;-)

Skoro udawała ciążę to chyba sobie to zaplanowała wcześniej.
Co się dzieje na tym świecie
A tak w ogóle dziewczyny po poronieniu powinny mieć zapewnioną opiekę psychologa. Wiem coś o tym ja po zabiegu usłyszałam od pielęgniarki "jesteś młoda jeszcze będziesz mieć dzieci"
TYLE:-(
A od jednego głupiego doktorka "Niech mężuś trzyma wacka w spodnich przez 6 miesięcy":wściekła/y:

Zgodzę się z Tobą, że dla każdej kobiety, która przeżyła takie sprawy powinna być udzielona pomoc psychologa. Jednak nasza służba zdrowia patrzy na to, żeby "odbębnić dniówkę" i zarobić jak największą kasę. :wściekła/y: A jak pójdziesz prywatnie to skaczą koło Ciebie, wiadomo kasa robi wszystko. Przykro mi, że tak Cię potraktowali, ale jesteś silna i to się liczy;-)

Elizabeth moje gratulacje, któraś miała rację, że luty krótki miesiąc ale fasolinek duży "wysyp":-D
ja też kochane Wam przesyłam fluidki szybko otwierać słoiczki:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam w te zimowe i śnieżne południe, mnie normalnie zasypało, jak się mi uda to dodam zdjęcia na forum;-)

Zgodzę się z Tobą, że dla każdej kobiety, która przeżyła takie sprawy powinna być udzielona pomoc psychologa. Jednak nasza służba zdrowia patrzy na to, żeby "odbębnić dniówkę" i zarobić jak największą kasę. :wściekła/y: A jak pójdziesz prywatnie to skaczą koło Ciebie, wiadomo kasa robi wszystko. Przykro mi, że tak Cię potraktowali, ale jesteś silna i to się liczy;-)

Elizabeth moje gratulacje, któraś miała rację, że luty krótki miesiąc ale fasolinek duży "wysyp":-D
ja też kochane Wam przesyłam fluidki szybko otwierać słoiczki:-D

Dziekuje za fluidki :tak::tak::tak: złapałam do słoiczka :tak::tak::tak: planowo do @ mam jeszcze 2 dni ale zobaczymy, kurcze cos mnie boli brzuch wiec pewnie malpa przylezie .....:-(

Kochana Mężatka i Julitka

Dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień, a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa Ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę Ci miłości i radości oraz życia bez przykrości. Żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki, że blisko Ciebie jest ktoś, kto bardzo kocha Cię. I kochane fasoleczki życzę z całego serducha:-)

kochana mężatka i julitka

dziś jest dzień, w którym smutki idą w cień, a marzenia się spełniają i otuchy dodają. Każdy składa ci życzenia - szczęścia, zdrowia, powodzenia. A ja życzę ci miłości i radości oraz życia bez przykrości. żeby każdy dzień był taki, w którym słonko daje znaki, że blisko ciebie jest ktoś, kto bardzo kocha cię. I kochane fasoleczki życzę z całego serducha:-)
dziękuję słonko :-)

Witam w niedzielne popołudnie!!!
JULITKO I MĘŻATKO- Wszystkiego najlepszego jak najszybszego zafasolkowania wam ŻYCZĘ!!!!:-D:-)
Julitko to co ci się wydaję nie możliwe to może się właśnie spełnic... myślę że twoja fasolka to już rośnie w twoim brzuszku i dostaniesz swój upragniony prezent-bardzo mocno trzymam kciuki!!!!:-)
Lolitko bardzo się cieszę że zmieniłaś zdanie co do in vitro!!!:tak:
Sylwka trochę złapałam tych fluidków może pomogą w tym cyklu!!-pozdrawiam;-)
Kinguś jak się czujesz? :happy:
pozdrawiam was kochane!!!!:tak::tak::-D

reklama
Witam w niedzielne popołudnie!!!
JULITKO I MĘŻATKO- Wszystkiego najlepszego jak najszybszego zafasolkowania wam ŻYCZĘ!!!!:-D:-)
Julitko to co ci się wydaję nie możliwe to może się właśnie spełnic... myślę że twoja fasolka to już rośnie w twoim brzuszku i dostaniesz swój upragniony prezent-bardzo mocno trzymam kciuki!!!!:-)
Lolitko bardzo się cieszę że zmieniłaś zdanie co do in vitro!!!:tak:
Sylwka trochę złapałam tych fluidków może pomogą w tym cyklu!!-pozdrawiam;-)
Kinguś jak się czujesz? :happy:
pozdrawiam was kochane!!!!:tak::tak::-D

Dziekuje za życzonka :-) a za kciuki nie dziekuję hehe zeby nie zapeszyć :tak: juz niedługo wszystko się wyjaśni :-):-):-) i bede albo sie cieszyła albo dalej czekała :-p

Do góry