reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny!
Inne wątki pocztałam, ale tego nie nadrobię...
Nie miałam czasu przez weekend zasiąść, bo w sobotę byłyśmy z Izunią u moich rodziców, a M. kleił korek w mieszkaniu a wczoraj długi spacer po błocie i ogólnie tak rodzinnie...
W walentynki wieczorkiem domowa pizza i winko. Ale jak matka karmiąca wypije lampkę, to idzie spać :tak: Więc wieczór stracony. A izunia tak się starała rodzicom nie przeszkadzać, że spała od 21 do 9:30 z przerwą na jedzonko :-D
Zobiłam dzisiaj teścik, ale kreska jedna. Postanowiłam, że będę tak co 3 tygodnie robić, bo okresu nie widu ni słychu, a jakbym była w ciąży to trzeba bardziej na siebie uważać. Toszkę mi smutno.... ale tylko troszkę. Aż tak mi się nie pali :-D
Z sobotę chrzciny, więc czeka mnie pracowity tydzień, pewnie rzadko będę zaglądać!
Miłego dnia życzę :-D

reklama
Witam poniedziałkowo :-).
W dakszym ciągu nie rozmawiam z M..
Mam nadzieję, że ten tydzień przyniesie więcej dobrego, niż ten który mamy już właśnie za sobą:dry: :tak:
U nas nocka - taka sobie. Młoda obudziła się o 4:40, a od tamtej pory budziła się regularnie co 20 minut.. :sorry2:. Ziewa mi się strasznie i marzę o tym, żeby w końcu móc się porządnie wyspać.. :dry:
Miałam dziś za to cudooowny sen ;-). Śniło mi się, że zatrudniliśmy pomoc domową i trafiliśmy na 19-letniego Rafała, który był niesamowity w tym co robił :-). Prał, sprzątał, prasował, mył podłogi, zamiatał, pomywał, ścierał kurze i ogólnie dbał o porządki w naszym domu :tak::-) Ja tylko zajmowałam się dzieckiem i gotowaniem. Moje mieszkanie wyglądało cudownie, było takie czyściutkie, ogarnięte, zupełnie tak jakbyśmy się tu dopiero co wprowadzili :tak::-). Szkoda, że to był tylko sen i gdy otworzyłam oczy - czar prysł.. :tak::-)

witam
widze ze same problemy z facetami:-(smutne to.
maly wlasnie tnie komara a ja robie juz obiadek:-)dzisiaj frykadelki(tak nazywane u nas na wsi chociaz z frykadelkami nic wspolnego nie maja)napisze na przepisach co to za cudo:-p
u nas tez dzisiaj bialo jak u Patrycji pewnie.dawno tyle sniegu nie widzialam...
a ja dzisiaj mam ciezki dzien...postanowilam rzucic palenie:baffled:hmmm...juz sie zaopatrzylam w sklepie w cole i cukierki zeby nie ulec....a dupa bedzie rosla pewnie....
zobaczymy czy mi sie uda.trzymajcie kciuki!

Hello, witam w poniedzialek M w pracy i wreszcie mam dostep do komputera:-)
U nas Walentynki takie sobie:-( w piątek dostałam bukiet a w sobotę mój M tak się zapatrzył w kompa bo czegoś szukał że się na niego obraziłam i poszłam spać:no:
no ale wczoraj porozmawialiśmy i jest OK.:-)Za to wczorajszy wieczór byl super:tak:
Dziś mam w planach zrobić wielkie pranie już jedno się pierze, moja Lena ostatnio robi jedną kupę dziennie ale za to taką że cała nadaje się do prania razem z ubraniem:-D, po za tym spacerek noi obiadek, dziś chyba leczo ale muszę najpierw do sklepu jehać po warzywa:tak:
Ewela przykro mi że tak Ci się ułożyło, ale decyzję musisz podjąć taką jak Ci serce i rozum dyktować będzie;-)
Dorotka trzymam kciuki
Anna ależ ten Twój M jest uparty, u nas ciche dni maksymalnie 3 dni, ;-)fajny sen mialaś:tak:
Malena no to trzymam kciuki żeby następny teścik miał krechy dwie:tak:
Agamir jak M przeprosił to już nie gniewaj się;-)
Czarna ja polecam PHILIPS FC9170, ma 500W mocy ssącej, fajną szczotkę i jest naprawdę super, jestem z niego bardzo zadowolona, ale to odkurzacz na worki:tak: bo te z pojemnikami mają maks 300W mocy ssącej

A ja dzis mam też doła, łeb mi pęka...i chyba też jestem zła na swoejgo M. Udzieliło mi sie - chociaż nic dziś nie zrobiła ale za całokształt;-) Widać nie ma pana idealnego.

Asia no to ja trzymam :tak: jak ja rzucałam to miałam mega zapas gum miętowych do żucia i za każdym razem kiedy głod nikotynowy zassał to ja brałam nową gumę:tak: i tak mi się udało i już 9 lat minęło a spalałam dużo bo paczkę dziennie:zawstydzona/y:

Witam i ja.
No i 4 miesiące za nami .... jupiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D

Mały spał w nocy od 20.00 a obudził się dopiero po 5.00

Ja też chcę wiosnę już ....

Dziękuję.

Ja też gratuluję dzieciaczkom, które dziś kończą 4 miesiączki.

Kaka mam nadzieję, że głowa przestanie boleć.

Aniu przykro mi, że nadal nie odzywacie się z mężem.
A sen piękny :-)

Dorotko powodzenia w załatwianiu spraw.

Ulu widzę, że dziś pracujesz pełną parą.

Asiu trzymam kciuki za rzucanie palenia.

Pati u nas tak dużo śniegu nie ma w mieście ale za to u rodziców na wsi przy lesie to jest sporo.

Mały teraz walczy z pluszakiem i śmiesze to wygląda.
Przekręca się przy tym z pleców na boczki.
Zaraz zbieram się na spacerek, bo posprzątane mam już.

A słoneczko świeci i całkiem znośnie z temp na dworzu.

reklama
Do góry