reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

na poprawę humoru:)

super KAROLA, slicznie wygladasz!!!!:tak::tak:
IRTASIA A TY tez "idz na calosc" , jak to mowia wlosy nie maz, latwo zmienic....co tam szkoda wlosow...ja tez sie bije z myslami czyby nie zrobic jakiejs krotszej "szalowej" fryzury, a co, raz sie zyje!!!!

reklama
włosy nie zeby odrosną;-):rofl2:
Karola fajna fryzurka
hm ja tez po fryzjerze ale nie mam byc z czego dumna.......opitoliła mi tak grzywke ,ze:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

Agusia nie daj się prosić. A nawet jeśli ci się nie podoba to grzywka odrośnie za kilka dni więć to nie problem gorzej jakbyś chciała dł€gie włosy a fryzjer ciach i masz krótkie to tu może być problem.
z resztą nie widzę problemu choć ja cał czas chodzę z zamiarem zrobienia się na mega krótko ale mól" pogromca kobiecych kaprysów" - fryzjer powiedział że mi tego nie zrobi i muszę iść gdzieś indziej, bo nie bierze odpowiedzialności za efekt- więc bewnie wyglądałąbym jak DEBIL:tak:

KArola super fryzurka:tak: taka twarzowa:-)

kieyds tez omijałam fryzjerów szerokim łukiem, bo bałam się ze mi spitolą fryz i żal mi było moich długich włosów:sorry2: ale potem zmieniłam zdanie i dobrze, bo i wygladam i czuje sie lepiej w takich włoskach niz w prostych długich, z którymi nie mogłam nic zrobic bo były za długie i za cięzkie zeby cokoliwek ułozyc lub spiąc jakoś sensownie:baffled:

Karola, wygladasz swietnie:tak::tak:

Agusia, pamietam jak bedac na studiach poszlam do fryzjerki na podciecie wlosow (a mialam dosc krotkie tylko odrastajace i chcialam wrocic do wczesniejszej frysury). A ta mnie tak wyrznela ze nic nie dalo sie z tym zrobic. Jak idiota wygladalam

Karola mi też się bardzo podoba:tak: Chyba i ja powinnam się przejść do fryzjera i w końcu obciąć te włosy, bo już długie są i ciągle je tylko związuje, bo szybko i wygodnie, ale zmieniłaby to;-) Zresztą szybciej bym je rozczesała i może atrakcyjniej wyglądała:sorry2:

reklama
Karola fryzurka bardzo fajna,ja też niedawno obcięłam,żeby na wiosnę i lato były nowe,świeże i fajniejsze:-D

Do góry