Jeju, poczytałam, poczytałam i nie wiem, już komu co napisać.. 

Aniu - Wszystkiego najlepszego..:-)!
Jeśli chodzi o diety to nigdy żadnej nie stosowałam, ale chciałabym wreszcie zacząć się zdrowo odżywiać.. Dziś wyczesałam 4 pukle włosów..
, wielkości dłoni
! Jak czegoś z tym nie zrobię, to za miesiąc, dwa będę chyba kompletnie łysa..

Nałożyłam po południu maskę regenerującą i kupiłam nowy zestaw witamin. Na początek - dobre i to
. Teraz muszę skupić się na tym, co jem.. Mam wrażenie, że powinnam się zmuszać do częstszego, albo przynajmniej bardziej wartościowego jedzenia..
Jak tak czytam o Waszych domowych porządkach..- to,aż mi wstyd..
Jedynie co kuchnię i toaletę udało mi się ostatnimi czasy solidnie wysprzątać.., a salon i sypialnia -
? Matko z córką - lepiej nic nie mówić..
O oknach już nawet nie wspominam..
Bosssshe, kiedy Wy macie na to czas
;-)?
Wybaczcie, ze tak ogólnie.., ale nie mogę się jakoś zebrać, by coś konkretnego Wam tu napisać..
Aaa! Dziś dowiedziałam się, że w pn. przyjeżdża do nas Teść :-) i strasznie się z tego powodu cieszę

.
Jutro rano jadę z Młodą na zakupy, wiec czeka mnie cała wyprawa..
Muszę w końcu kupić sobie nowe buty i ogólnie coś do ubrania..
, a że nie umiem przejść obojętnie obok sklepów dziecięcych, to pewnikiem Młodej też się coś dostanie
;-).
Naszym forumowym chorowitkom, życzę dużo zdrówka i wielkie gratulacje dla Kochanych dzieciaczków z okazji skończenia 4 i 5 m-ca :-)
Spokojnej nocy Mamuśki..
Tymczasem idę jeszcze ogarnąć pozostałe wątki..;-)

Aniu - Wszystkiego najlepszego..:-)!
Jeśli chodzi o diety to nigdy żadnej nie stosowałam, ale chciałabym wreszcie zacząć się zdrowo odżywiać.. Dziś wyczesałam 4 pukle włosów..

, wielkości dłoni
! Jak czegoś z tym nie zrobię, to za miesiąc, dwa będę chyba kompletnie łysa..

Nałożyłam po południu maskę regenerującą i kupiłam nowy zestaw witamin. Na początek - dobre i to
. Teraz muszę skupić się na tym, co jem.. Mam wrażenie, że powinnam się zmuszać do częstszego, albo przynajmniej bardziej wartościowego jedzenia..
Jak tak czytam o Waszych domowych porządkach..- to,aż mi wstyd..
Jedynie co kuchnię i toaletę udało mi się ostatnimi czasy solidnie wysprzątać.., a salon i sypialnia -
? Matko z córką - lepiej nic nie mówić..
O oknach już nawet nie wspominam..
Bosssshe, kiedy Wy macie na to czas
;-)?Wybaczcie, ze tak ogólnie.., ale nie mogę się jakoś zebrać, by coś konkretnego Wam tu napisać..

Aaa! Dziś dowiedziałam się, że w pn. przyjeżdża do nas Teść :-) i strasznie się z tego powodu cieszę

.Jutro rano jadę z Młodą na zakupy, wiec czeka mnie cała wyprawa..
Muszę w końcu kupić sobie nowe buty i ogólnie coś do ubrania..
, a że nie umiem przejść obojętnie obok sklepów dziecięcych, to pewnikiem Młodej też się coś dostanie
;-).Naszym forumowym chorowitkom, życzę dużo zdrówka i wielkie gratulacje dla Kochanych dzieciaczków z okazji skończenia 4 i 5 m-ca :-)
Spokojnej nocy Mamuśki..
Tymczasem idę jeszcze ogarnąć pozostałe wątki..;-)

Udanego weekendu u rodzicow