reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Byłam (po zwolnienie) a z leków dostałam paracetamol i syrop na kaszel, plus antybiotyk :crazy: Spoko będę żyć (ja wiem czy często choruję??? po prostu od 2 tygodni mnie trzyma i tyle ;-))

mnie tak trzymało właśnie jak za szybko odstawiałam leki, jak tylko lepiej się poczułam to już hura! leki w kąt i do roboty. Tej zimy byłam non stop chora, migdały, węzły i inne dziadostwo.

aguniano po feriach bolesny:dry: tak ciekawie było odpoczywać;-)
obczaiłaś jakieś fajne kurteczki wiosenne?? ja też szukam, crunch miała mi wczoraj kupić;-) ale mówi, że nie było:baffled:;-);-)

reklama
Kasia, zdrówka jeszcze raz!
sen to zdrowie ;-)

Agunia i co fajnie na polu?

a ja już trzecie pranie, bo sobie wymyśliłam dziś zmienić pościel :rofl2:

po kilkunastu tysiącach to jest what's up :-D:-D:-D
na takie stwierdzenie trzeba sobie zasłuzyc;-):-D
a tak serio to ja sama sobie napisalam;-)
po entuzjastce chyba jest fanka i wiecej juz nie ma;-)

Kasiu zdrówka:-)
Crunch i jak po lekarzu? zdrówka Igorkowi:tak:
Ewelina wkońcu obie mamy Konradkow;-) wiec zdrobnienia podobne:rofl2::-D
i jak Kondzik zobacyzł pływajaca siostre?

mrówa, Ty to już chyba super super fanka, pewnie przez Ciebie serwer się blokuje ;-) (tylko nie pisz że się z Ciebie nabijam :rofl2:)

no własnie ja myslę że to wyszlo po tamtym, pewnie nie doleczyło sie do końca. Kasiu to wez koniecznie ten antybiotyk;-)a masz gorączkę???

ooo Nikia to się wzięlas ostro za to pranko!!!Ale słoneczko świeci to ci super wyschnie:-):-):-)

aaa Madzik i tak troche odpoczelas na tych feriach:-):-) w mohito pytalam wczoraj i juz są wiosenne kurteczki, a bedzie jeszcze wiecej bo dopiero sezon sie zaczyna tak mi Pani powiedziała...musisz się sama wybrać kurtke jednak trzeba przymierzyć, zobaczyć.

Kasiu dla Ciebie tez...kuruj się bo wiosna idzie:rofl2:

w ogole mi sie podobaja ciuszki, torebki sweterki, paski i okulary w tym MOHITO..i ceny nie powalają..:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry