reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
to powiem tak
ZŁOŚLIWA JESTES!!!!!!!!!!!!!!!<PATYK>:-p:rofl2::-D

może zazdrosna :baffled::szok::dry::confused::wściekła/y:
a joke ;-);-);-);-);-);-);-);-);-)

ooo Nikia to się wzięlas ostro za to pranko!!!Ale słoneczko świeci to ci super wyschnie:-):-):-)
nawet mam gdzie powiesić na moim super wielkim balkonie :-D bo stoją rusztowania (ocieplają) :-D:-D:-D

Nikia to masz dzień praczki dziś

światowy dzień praczki he he :-)

ja porozwieszam po całym rusztowaniu tyle tego jest :-D:-D:-D
mam nadzieję że sąsiedzi się nie domyślą, dlaczego słońca nie ma ;-)

a Nikia chyba ma drzwi??znaczy balkonowe?? ja jak tam wynajmowałam to mialam drzwi takie tylko i Dominika jak była mała wyrzucala mi przez nie zabawki...szczescie ze to parter był:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Kurcze muszę iść, mam nadzieje ze nie wystraszę ludzi po drodze
039.gif
:-D

Do góry