reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
WIATAM kolezanka przyjechala do mnie i poszlysmy do kawiarni G poszedl do paru firm i jak wracal to przyszedl wziol Oli do domu a ja sobie posiedzialam z kolezanka jeszcze:tak:
Pozniej bylismy u lekarza i dala nam skierowanie do LARYNGOLOGA aby zobaczyla czy to nie jest cos z krtania A jak laryngolog nic nie zobaczy to lekarka mowila ze byc moze to bedzie jej taka umiejetnosc ze sie poprostu nauczyla wydawac taki dzwiek i tak robi My tez myslelismy ze moze nauczyla sie tak robic Szczerze to mam nadzieje ze to jednak bedzie jej nowa umiejetnosc
Laryngologa mamy w srode miedzy 14 a 15

Teraz lece was poczytac

Aga swietne zdjęcie w podpisie i suwaczek :tak::tak::tak: nareszcie ;-)

Agamir - heej!! Udało się. Ładny suwaczek:-)
Dorotko - to doping antysłodyczowy ode mnie: bleeeee:no: Pewnie mało przekonujący, ale na chwilę obecną nic innego nie przychodzi mi do głowy;-)
Muszę zmienić: obcięli nam pensje, do pracy mam prawie godzinę, żłobek kosztuje 80% mojej pensji, a reszta pójdzie na dojazdy etc. Jednym słowem bezsens. W ogóle to skomplikowane.:baffled:
Kasia Martynka jest rozbrajająca:-D:-D
Wiola no oby się okazało, że się pomyliła. Aż strach pokazywać dzieci specjalistom... Nie lataj za dużo!

Mykamy spać z głową pełną pomysłów....:dry: Dobranoc Kobitki!
Obyś miała rację....
Na Twoim miejscu bym szykała innej roboty, albo wcale nie poszła do roboty, skórka za wyprawkę.

Dobrze ze tak szybciutko zaczynacie te rehabilitacje, ale cosmi sie nie widzi ten krecz szyi, bo gdyby naprawde byl to pediatra powinien to zaobserwowac duzo wczesniej.
Magda dzieki za te słowa, światełko w tunelu.....

:baffled:

WIOLU oj wspolczuje A jak sie ten KRECZ SZYJI objawia?????? Po rehabilitacji bedzie dobrze :tak:
Dorcia ja tam nie wiem, 3 neurologów nie stwierdziło tego, tylko rehabilitant :crazy:

Dzien doberek, u nas nocka jak zawsze ale i tak jestem niewyspana bo pozno sie polozylam, a o 7 musialam wstac.
Nawet mnie nie denerwuj ja od tygodnia mam pobudke po 4 ;-):-p

No i koniec pisania b mały sie wierci na kolanach:baffled::baffled:

WIOLU bedzie dobrze A z tym wstawaniem to moja po 5 budzi sie i niet spania :-(
KAKA Jakis dlugi masz ten urlop :-)
Ja mam maciezynski do 18 marca a pozniej zalegly urlop ale do pracy wracam jakos po 15 kwietnia :-(
PATRYCJA i jak u lekarza ?
Zdrowiej kochana
MALENA Gartki dla IZUNI :-)

Ja tez niestety nie moge pozwolic sobie na wychowawczy I tez sie boje powrotu do pracy :-( Ale jak mus to mus :-(

KAKA a jak dlugo ostatnio wytrzymalas bez slodyczy ???
Ja dzis w kawiarni zjadlam ale na to umawialysmy sie z kolezanka dawno i moj cel do niedzieli teraz nie zjesc nic slodkiego mam nadzieje ze wytrzymam :-) POWODZENIA musimy sie wspierac :-)
AGAMIR swietne zdjecie i suwaczek :-)

Oli spi po lekarzu wiec lece na inne watki :-)

Jeden dzień hehehe bo potem były imieniny M i ta jakos wyszło;-), a potem był weekend;-)

Biorę 23dni zaległego urlopu i 11 z nowego.

Aha i dlatego dosc dlugo :-)
Mnie nowego juz dac nie chcial bo brakuje u mnie ludzi :-)
NO JEDEN DZIEN TO LADA WYSILEK HIHIHI :-)
NIC sie nie boj ja jestem taka sama :-)

To juź późne popołudnie, ale dzieńdoberek;-)
Myśmy się dziś poleniły: pobudka była przed 10, potem jakoś tak na zmianę siku, kupka, papu, gadu gadu do małp na mojej pidżamie i zasnęłyśmy do 14:szok:

Kate Tobie również powodzenia. Obyśmy znalażły coś porządnego.
Kaka sporo Ci się tego urlopu zebrało. Bardzo fajnie. Mi nie zostało nic zaległego a nowego nie chcę brać, bo rodzinę trzeba odwiedzać i latać, latać....
Dorotko noc do bani, ale homorek sobie już polepszyłaś z koleżanką;-) Myślę, że Oli tak się nauczyła i nie będzie nic złego.
Wiola no to już zupełnie dziwne, że wcześniej neurolodzy nie zauważyli. Ale Moli też tak raz miała, że się jej m czegoś dopatrzył i mieli wymianę zdań:tak:. Może reh. tak mają, że szukają, szukają.... No a z tym, żebyś nie latała, to miałam na myśli tak ogólnie- bo zeszły tydzien pisałaś zalatany:-)
Agamir bomba zdjęcia i suwaczek. Widzisz? Jaki głąb???:-D
Pati oj dobrze Ci, dobrze... Korzystaj. Ja nie mogę na wychowawczy, bo pójdziemy z torbami. A tak mi smutno, że muszę wracać i będę małą odstawiała na 7:30 a potem ją zobaczę po 18. Cały dzień bez maloty... Przynajmniej tak to teraz wygląda. A tu nauka raczkowania, chodzenia, mówienia. Nie chciałabym, żeby mnie ominęło.

Magda ja się Zosi nie dziwię;-)

No to gratki dla Izy i Rubenka:-D:-D

Ja bioę nowy bo tak musiałabym dać hankę do mamy w Wielkim Tygodniu. A wiadomo ile roboty wtedy;-)

Ma ktoś linka do fajnego kalulatora kalorii??

Ostatnia edycja:
DOROTKA skierowanie na rehabilitację to w zależności od problemów – od ortopedy, od neurologa może też być. Jakoś w ciągu dnia nie mam kiedy zaglądać na bb, ale pewnie jak nie będzie M. i jak Marika będzie grzecznie chodzić o 20.00 spać to będę częściej. Żeby było ok. u laryngologa wszystko!
AGAMIR Antoś jaki już duży, fajniutki!
MAGDA oj te Twoje chorowitki… zdrówka
CZARNA gratulacje dla Samiego z okazji ząbka!:-)
PPATQA oby Kamilek się nie rozchorował. Zazdroszczę wychowawczego, nas nie stać…:-:)-:)-(
KAKA też muszę matę uprać Marice, bo całą zapluła :-D
EVELAJNA jakoś nie liczę za bardzo, że będzie łatwo coś znaleźć

A my już po spacerku na Polach Mokotowskiech (znudziły mi sie żoliborskie parki :-D:-D:-D). Wyciągnęłam mamę, dołączyła jeszcze moja babcia i spacerowałyćmy we 4 baby :-). Ale wczoraj to było cieplutko, a dziś słońce, ale wiatr zimny. Marika spała 3h. Teraz już ogarnęłam trochę, krupnik ugotowany, pranie sie robi, a Marika się bawi. Dam jej cyca zaraz, może wyjątkowo zaśnie jeszcze. A tak to czekam na M. Papatki.

reklama
Dzieki dziewczyny. Głab ze mnie i juz .. Suwaczek i zdjecie pomogla mi kaka wstawic. Antos jest kochaniutki mamy synus. Ma juz 7400 a jutro ciezki dzien ma szczepienia az sie boje powtorki z ostatniego szczepienia

Do góry