reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Pierwszy raz odwaliliśmy taki numer ale też pierwszy raz miałam szansę na owulację. Jak przyjechał to nie mógł przestać się śmiać. Wszystko było takie dziwne. No ale nie mam większego wyboru. Muszę wykorzystać wszystkie możliwości jak mi się udało wyhodować takie pęcherzyki.
Oczywiście nie nastawiam się, że się uda ale wiem chociaż, że zrobiliśmy wszystko, żeby się udało.

Kochanie, trzymam kciukasy na maxa mocno. Wiosna podobno wszystko sprzyja zafasolkowaniu. Sprzyjajaca pora roku + ogromne pecherzyki + "krecenie smigla" moze rownac sie fasolince :-D:-):-D

reklama
Nauczę się robić na drutach. Szybciej czas będzie mijał jak znajdę sobie zajęcie.

Jak opanuję sztukę drutowania to porobię wam sweterki dla fasolek z wyszywanką BB.

Wpadam na chwilke pozdrowic te ktore mnie pamietaja. Podczytywalam Was troche ale na wszystko nie bylo czasu, bo przeciez tu produkcja stronek zawsze pelna para idzie.U mnie podobnie jak do Sisi wszystko sie popierdzielilo. @ przylazla 3 dni wczesniej. Wychodzi na to, ze owulke przegapilismy, ale skad to wiedziec wczesniej skoro tak krotki cykl przeszlo rok mi sie nie trafil.... No trudno. Za kilka dni wracamy do staranek z nowa sila. Na weekend lecimy do Polski, kupimy wiec Salfazin albo Androvit dla M. Nie wiem, ktore lepsze? A dla mnie Femifertil. Czytalam dobre opinie o nim. Poza tym obicalam sobie odpuscic mierzenie tempki a zdam sie tylko na testy owulacyjne. Widze, ze moj Michu przejal sie troche. Stwierdzil, ze za duzo na tylku siedzi, wiadomo praca biurowa nie sprzyja meskiej plodnosci, od kilku dni chodzi wiec do pracy pieszo, cwiczy w domku. :) A ja sie z nim wzielam za Pilates- moze to mnie wyciszy ;)

No trudno. Za kilka dni wracamy do staranek z nowa sila. Na weekend lecimy do Polski, kupimy wiec Salfazin albo Androvit dla M. Nie wiem, ktore lepsze? A dla mnie Femifertil. Czytalam dobre opinie o nim. Poza tym obicalam sobie odpuscic mierzenie tempki a zdam sie tylko na testy owulacyjne. Widze, ze moj Michu przejal sie troche. Stwierdzil, ze za duzo na tylku siedzi, wiadomo praca biurowa nie sprzyja meskiej plodnosci, od kilku dni chodzi wiec do pracy pieszo, cwiczy w domku. :) A ja sie z nim wzielam za Pilates- moze to mnie wyciszy ;)
Kurka, jezeli chodzi o medykamenty, to przyznaje sie bez bicia, ze w tym temacie( w innych tez w sumie :-D ) jestem niedorozwinieta . Z checia zobacze, co dziewczynki napisza na temat tych wspomagaczy. Jezeli chodzi i o dziwny cykl, to podobno kazda kobieta przynajmniej raz w roku, ma cykl bezowulacyjny- moze to byl wlasnie taki?
Zycze sukcesu w ponownej probie starankowej :-D

Na weekend lecimy do Polski, kupimy wiec Salfazin albo Androvit dla M. Nie wiem, ktore lepsze? A dla mnie Femifertil. Czytalam dobre opinie o nim. Poza tym obicalam sobie odpuscic mierzenie tempki a zdam sie tylko na testy owulacyjne. Widze, ze moj Michu przejal sie troche. Stwierdzil, ze za duzo na tylku siedzi, wiadomo praca biurowa nie sprzyja meskiej plodnosci, od kilku dni chodzi wiec do pracy pieszo, cwiczy w domku. :) A ja sie z nim wzielam za Pilates- moze to mnie wyciszy ;)

My też nie używamy żadnych kupnych witaminek. Ja tylko kwas foliowy standardowo a mojemu wciskam gdzie się da paprykę surową.

No i ciul. Jak do tej pory myślały, że choć trochę jesteśmy normalne tak po tej papryce już nikt nie będzie mial wątpliwości że mamy wir na całego w bani.

reklama
Kaprycha :) my tez zadnych wspomagaczy nie uzywalismy, ale tak sobie mysle, ze to juz 4 cykl i pudlo, wiec moze czegos potrzebujemy. No przeciez chyba nie zaszkodzi, co? Toz to same witaminki :) A z tym moim cyklem to raczej owulacja byla, bo tempka sporo sie podniosla w drugiej fazie. Widac bylo wyrazna roznice. No ale co z tego jak 25 dc spadla raptem o 3 krechy i ciotka z czerowa waliza juz za drzwiami stala.Hanka... papryka powiadasz. No dobra. To od dzis... kanapki z papryka do pracy? Jaki kolor? :)

Do góry