reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

My wczoraj kupiliśmy małemy butelkę i kubek niekapek 2 in 1 AVENT.
Jest to normalna butelka ale ma też inną końcówkę taką jak niekapek i można ją założyć zamiast smoczka. Produkt ten jest od 3 mies.
No i od wczoraj próbuję nauczyć Bartka pić z butelki ale on nie potrafi:-(
Tylko gryzie smoczek i denerwuje się że coś mu tam leci:-p
Ale już drugi dzień mu daję więc z czasem może się nauczy!:baffled:

reklama
Lilunia ten rowerek, to fajna sprawa. Moja siostrzenica miała. Też dostała na roczek.
Kate ja mam taki podgrzewacz Podgrzewacz do wszystkich typów butelek!!! Canpol (578761239) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam używany i się dobrze sprawował, ale szczerze powiem, że w domu korzystam z mikrofalówki.
Natusia moja Martyna też miała problem z niekapkiem. Zastanawiam się dlaczego nie zaleca się stosowania butelek ze smoczkiem u starszych dzieci skoro one co raz lepiej imitują ssanie piersi, a zaleca się używanie czegoś co jest wbrew logice i logopedzi zgodnie twierdzą, że prowadzi do trudności :confused:

Ja wczoraj wpadłam do tesco i kupiłam trzypak body z długim rękawem i były takie fajne trzypaki kolorowych z krótkim rękawem na promocji 13,30 z 19 zł, ale w kasie wywaliło 19 i nie chciało mi się latać z reklamacją do biura obsługi :baffled: Za to kupiłam w ramach prezentu od zająca buciki cheerokie - takie małe adasie :-) Jutro wkleję fotkę. W ogóle w tesco jest mnóstwo fajnych buciczków dla chłopaków i dziewczynek w granicach 15-25 zł

Te body z tesco są dobrej jakości. Przynajmniej ja jestem z nich zadowolona. Za 3-pak ja płaciłam 11 zł ale jakością nie odbiegają od tych kupionych np w smyku za 15 zł za sztukę!

jeśli chodzi o bodziaki i pajace to my też głównie tesco (cherokee) używamy
Kasia ja też te bodziaki za 13,30 po przecenie kupiłam ale u nas była ok cena w kasie (słodkie róziowe ;-) bo tylko takie były po przecenie) a na buciki następnym razem się skuszę

Ja bardzo lubię te body w wielopakach. Jak Martynie kupiliśmy kiedyś te z długim rękawem 9-12, to rosły razem z nią. Prawie rok je nosiła i jeszcze Bartek z nich skorzysta. A takie buciki kupiłam:

Ja bardzo lubię te body w wielopakach. Jak Martynie kupiliśmy kiedyś te z długim rękawem 9-12, to rosły razem z nią. Prawie rok je nosiła i jeszcze Bartek z nich skorzysta. A takie buciki kupiłam:
też mam kilka bodziaków cherokke i sa superowe
dla mnie to cała wyprawa do tesco,chociaż podobno w planach jest,że mają u nas wybudować,narazie BIEDRONKI rosna na potęgę,już 4 mamy:baffled:
mirabelkoa gdzie wy jeżdzicie do tesco, na Morene?

reklama
Do góry