reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ktosiowa, Martyna- z tego co czytalam to szyjke powinno sie zawsze badac w tej samej pozycji i o tej samej porze dnia. Ja rowniez probowalam ale to raczej nie dla mnie, chyba lepiej za duzo tam nie gmerac po ewentulanym zaplodnieniu ;) Ostatnio tez gdzies natknelam sie na informacje, ze sluzu nie powinno sie badac rano, tylko kilkakrotnie w ciagu dnia, po jakims ruchu.Tego wczesniej nie wiedzialam i sprawdzalam podczas porannej toalety, a to ponoc nie jest absolutnie miarodajne.

Ja też wolę nie badać szyjki dlatego tego nie robię, chyba, że czasem właśnie z ciekawości. Ale się nią na pewno nie kieruję.

Kulaszusza

Prawde mowisz. Sluz trzeba badac kilka razy dziennie....zeby meic pelny obraz. Raz to stanowczo za malo. Ja badam min 5 razy dziennie

Siemacie lachony
Jakoś tak mi się kiepsko zrobiło chyba od tego ryczenia, że zasnęłam na kanapie.

Obudził mnie mój ukochany. Twierdzi, że trzeba powtórzyć test bo to nie możliwe. ON wie bo byłam wrzodem na dupie, darłam sie bez powodu i zaczęłam gotować bezinteresownie dla niego. Jemu to wszystko nie pasuje i żąda powtórzenia testu. Uśmiałam się trochę.

Zaczęłam liczyć wszystko od początku od listopada - długość cykli:
23
30
26
28
wcześniej jebnełam się w ostatnim dlatego dzisiaj patrząc na ostatni cykl powinnam dostać @ a nie jutro (suwaczek kłamie - bo złe dane dostał).

Potem popatrzyłam na opakowanie testu bo coś mi nie pasowała cena. Zdziwiłam się jak moje szczęście powiedział mi, że kupił go za 9 zł a ja wcześniej kupowałam za 15 zł. Se myślę zaje..bista promocja. Teraz popatrzyłam i data ważności do kwietnia 2009.

Ale suma sumarum jajniki charakterystycznie bolą na @. Poczekam jeszcze z 2 dni i jak nie przyjdzie to zrobię następny test. Tylko mogę się założyć, że jutro przyjdzie.

To była moja refleksja z którą się chciałam z wami podzielić a zaraz nadrobię co się działo na forum a w między czasie będę robiła kluski śląskie z farszem mięsnym i kopytka.:-)

Wizyte u gina w szpitalu mam 25 wiec nic innego mi nie zostaje jak tylko bezczynnie czekac.
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki;-) Będzie dobrze:tak:

Miałyście czekać do @. Ja już kilka razy pisałam, że pierwszy test wyszedł mi negatywny;-);-)​

Hej!
Kinguś-kochanie0jak sie dzisiaj czujesz??? mam nadzieje, ze bole brzucha Ci minely i wszystko jest juz dobrze??? bylas lub dzwonilas z tym do lekarza??? Kingus-nie chce byc upierdliwa, ale z tego co piszesz to wracasz z pracy naparwde mocno zmeczona...moze kochanie pomysl prosze o L4...z uwagi na siebie i fasolkę! Sciskam mocno!
Dziękuje dziś już dobrze.
Chyba nie toleruję białej mąki. 3 raz mnie tak żołądek bolał i to 3 razy po moich ulubionych kluskach śląskich:-( ale się najadłam starchu wczoraj.
Oczywiście powiem na wizycie o tych bólach.
Ja po pracy chodzę do rodziców na obiadek i w domku jestem dopiero o 18 i najchętniej bym poszła spać. Może na troszkę pójde na l4;-)
Dziękuje kochanie, że tak się martwisz.

Dziewczynki wpadam na chwilę, dzisiejsze testowanka Hani i niunians tylko upewniły mnie w podjęciu właściwej decyzji i odejściu.
Ściskam was mocno, powodzenia!
Wracaj szybko z II. Ściskam mocno:-)

Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję: puste jajo, ciąża ektopowa albo normalna zdrowa ciąża -co obstawiam najmniej (tak juz mam)……….
Wszytsko jest dobrze:tak::tak::tak:

Marzenixx , Lilu buziaczek:-)

reklama
Do góry