K
Ktosiowa
Gość
jak sytuacja u ciebie? objawy na @ czy na fasolkę?
Wiesz na razie na nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak sytuacja u ciebie? objawy na @ czy na fasolkę?
Ktosiowa, Martyna- z tego co czytalam to szyjke powinno sie zawsze badac w tej samej pozycji i o tej samej porze dnia. Ja rowniez probowalam ale to raczej nie dla mnie, chyba lepiej za duzo tam nie gmerac po ewentulanym zaplodnieniuOstatnio tez gdzies natknelam sie na informacje, ze sluzu nie powinno sie badac rano, tylko kilkakrotnie w ciagu dnia, po jakims ruchu.Tego wczesniej nie wiedzialam i sprawdzalam podczas porannej toalety, a to ponoc nie jest absolutnie miarodajne.
to jaki powinien być przed @?Kulaszusza
Prawde mowisz. Sluz trzeba badac kilka razy dziennie....zeby meic pelny obraz. Raz to stanowczo za malo. Ja badam min 5 razy dziennie
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki;-) Będzie dobrzeWizyte u gina w szpitalu mam 25 wiec nic innego mi nie zostaje jak tylko bezczynnie czekac.
NEGATYWNY
Dziękuje dziś już dobrze.Hej!
Kinguś-kochanie0jak sie dzisiaj czujesz??? mam nadzieje, ze bole brzucha Ci minely i wszystko jest juz dobrze??? bylas lub dzwonilas z tym do lekarza??? Kingus-nie chce byc upierdliwa, ale z tego co piszesz to wracasz z pracy naparwde mocno zmeczona...moze kochanie pomysl prosze o L4...z uwagi na siebie i fasolkę! Sciskam mocno!
Wracaj szybko z II. Ściskam mocno:-)Dziewczynki wpadam na chwilę, dzisiejsze testowanka Hani i niunians tylko upewniły mnie w podjęciu właściwej decyzji i odejściu.
Ściskam was mocno, powodzenia!
Wszytsko jest dobrzePrzynajmniej będę wiedziała na czym stoję: puste jajo, ciąża ektopowa albo normalna zdrowa ciąża -co obstawiam najmniej (tak juz mam)……….
Wiem że to głupio zabrzmi ale jak przyspieszyć @ ... kurde mam dość tego czekania!!!Martynko
Przed @ powinnas miec sluz nieplodnyCzyli albo brak sluzu albo bialy, gesty