Lilu19 ... masz rację, że na niego jesteś wkur****a bo ja też raz przechodziłam przez coś takiego
)) przez 2 tygodnie mój M sam się żywił, sprzątał i prał taka byłam zawzięta. Dopóki nie zniosłam tego syfu w domu, bo przecież chłopy nie umieją sprzątnąć jak należy
)) takie z nich są .....
reklama
martyna222
udało się ! :)
witam!!! obyś jak najszybciej ujrzała II kreseczki!!!Witam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć.
przygotowania do ciąży trwają już jakiś czas,zrobiłam nawet badania hormonalne a kwasik od miesiąca biorę:-)
Witam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć.
przygotowania do ciąży trwają już jakiś czas,zrobiłam nawet badania hormonalne a kwasik od miesiąca biorę:-)
witaj!
Z nami czas oczekiwania na fasolkę płynie dużo przyjemniej więc dobrze trafiłaś

Warunek jest taki - trzeba sie odzywać często

martyna222
udało się ! :)
kochana idź do lekarza... bo to naprawdę dziwne.Witam
Mam do Was pytanie czy jak jest ciąża pozamaciczna to test ciążowy daje wynik pozytywny?czy negatywny?
Jestem przybita i zdezorientowana nie wiem co się dzieje.
Przypomne jak było
24 dc pozytywny test cykle mam 25-26 dni.
Następnego dnia plamienie i test nic nie pokazał.
26 dc Badanie HCG mniej niż 10 wynik negatywny plamienia już brak.
@ brak do dzisiaj dziś tj.33 dc nigdy tak nie miałam.
Załamka
Co robić iść do gina?czekać na @ ile?
iść do lekarzaWitam
Mam do Was pytanie czy jak jest ciąża pozamaciczna to test ciążowy daje wynik pozytywny?czy negatywny?
Jestem przybita i zdezorientowana nie wiem co się dzieje.
Przypomne jak było
24 dc pozytywny test cykle mam 25-26 dni.
Następnego dnia plamienie i test nic nie pokazał.
26 dc Badanie HCG mniej niż 10 wynik negatywny plamienia już brak.
@ brak do dzisiaj dziś tj.33 dc nigdy tak nie miałam.
Załamka
Co robić iść do gina?czekać na @ ile?
Cześć Lilka uwierz mi że znajdziesz czas na odwiedziny u nas bo ja jestem tutaj niedawno a nie mogę jednego dnia wytrzymać żeby nie naklikać coś :-):-)Witam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć.
Cześć Lilka uwierz mi że znajdziesz czas na odwiedziny u nas bo ja jestem tutaj niedawno a nie mogę jednego dnia wytrzymać żeby nie naklikać coś :-):-)
no i kolejna uzalezniona;-)
A Ty to niby Abdzia wytrzymujesz bez nas????;-)no i kolejna uzalezniona;-)

reklama
Witam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć.
Witamy serdecznie!!!
Oj to juz wpadlas po uszy..tak ci sie tu spodoba ze nie wytrzymasz jak nie zajrzysz do nas..kobitek ktore maltretuja swoich facetow zeby mialy fasoleczke w brzuszku:-)
Powodzenia w starankch:-)Gwalc go ile sie da..hehe
Podziel się: