reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
O ile nie @ nie przyjdzie, to planowalam testowac 29. 03.09, czyli w przyszla niedziele wiec jednak bedziesz przede mna. Oczywiscie nie musze pisac, ze będę trzyma za Ciebie kciuki!!;-)
Dobra Kobietki! Uciekam, bo sie spoznie a tego bardzo nie lubie.

Ojej nawet nie zauwazylam, ze to dzisiaj mija tydzien od mojej owu
:szok::szok::szok: W sumie nie wiem czy bede testowac, nie licze, ze w tym cyklu sie udalo, dziewczyny mnie pocieszaja, ale ja mysle, ze to malo prawdopodobne, skoro przegapilismy owu (przytulanki 3-4 dni wczesniej i w dzien owu, ale owu pewnie byla rano, a przytulanki pod wieczor...). Tak sie boje tego zawodu znowu... W piatek ide na badanie progesteronu zeby zobaczyc czy produkuje naturalny progesteron.

ekspertki moje kochane może znacie metodę na bliźniaki:-d:-d:-d

Cykl stymulowany ;-) Clostilbegyt albo ten menopur co mialam w tym cyklu
:tak::tak:

Siemacie lachony
Ja dzisiaj jak w letargu, dziwnie jestem zmęczona.

Okres powinnam dostać wczoraj ale do tej pory nie dostałam.
Jutro mam iść na badanie prolaktyny i tak się zastanawiam może zrobię betę. Kiedy to badanie powinno się zrobić.

Nie wiem zrobić czy nie zrobić tą betę, testu ciążowego już nie mam zamiaru robić.

No to jak zadajemy pytania do ekspertek to ja sie tez dolaczam:
Co moze powodowac bol/klusia po obu stronach na przenian pare razy dziennie, dodam ze jestem w 7 dc i @ byla jak zwykle nic specjalnego, a owul. przypada na 14dc?

Siemacie lachony

Jutro mam iść na badanie prolaktyny i tak się zastanawiam może zrobię betę. Kiedy to badanie powinno się zrobić.

Nie wiem zrobić czy nie zrobić tą betę, testu ciążowego już nie mam zamiaru robić.

Zrob BETKE bedziesz miala pewnosc, powodzenia!!!!!

ojej nawet nie zauwazylam, ze to dzisiaj mija tydzien od mojej owu
:szok::szok::szok: w sumie nie wiem czy bede testowac, nie licze, ze w tym cyklu sie udalo, dziewczyny mnie pocieszaja, ale ja mysle, ze to malo prawdopodobne, skoro przegapilismy owu (przytulanki 3-4 dni wczesniej i w dzien owu, ale owu pewnie byla rano, a przytulanki pod wieczor...). Tak sie boje tego zawodu znowu... w piatek ide na badanie progesteronu zeby zobaczyc czy produkuje naturalny progesteron.

cykl stymulowany ;-) clostilbegyt albo ten menopur co mialam w tym cyklu
:tak::tak:
słońce ale to są jakieś leki czy co?? A jak ja poroniłam i miałam zabieg to też mogę je brać. Proszę napisz bo ja już wariuje

ekspertki moje kochane może znacie metodę na bliźniaki:-d:-d:-d
Dwa razy pod rząd :D a tak na prawdę to nie ma sposobu na bliźniaki. Zawsze to zależy od kobiety. Czasami są dwa jaja, czasami (nie wiedomo dlaczego) jedno jajo dzieli się na dwa.

Wyspałam się i witam, ba nawet nadrobiłam już to co napisałyście kochane. Rzeczywiście cos Hanki nie widac -----> nie doczytałam! - już widzę

Siemacie lachony

Widac, ze w letargu jestes, bo przegapilas caly dzien i wczorajsza popijawe... (ja niestety tez, ale teraz usiadlam i dzielnie nadrobilam 30 stron :szok:)... i doly Kaprychy (nie mial kto jej do pionu postawic...).

Zrób betke, z testami roznie jest, beta jest bardziej wiarogodna, a i tak Cie beda kluc, wiec mozna hurtem zrobic... Pamietaj zeby byc spokojna przed badaniem prolaktyny!

No to jak zadajemy pytania do ekspertek to ja sie tez dolaczam:
Co moze powodowac bol/klusia po obu stronach na przenian pare razy dziennie, dodam ze jestem w 7 dc i @ byla jak zwykle nic specjalnego, a owul. przypada na 14dc?

Ja obstawiam, ze jajniki pracuja, w koncu pecherzyk potrzebuje czasu zeby urosnac (1-2mm) na dobe, wiec najwyzszy czas :tak:

reklama
Do góry